JÖK:s hjälpmedel är fokusförflyttning och stoppa huvudet i sanden!

Hjälpmedel som ännu är effektiva för att slippa se sanningen, som Europas folk alltmer blir varse, trots alla slagord. Jag börjar med ett regeringsmöte:

Jag måste erkänna att jag föredrar ”America First” framför Change och En marche, som Marcons beundrarinna kallar framåt, som Jens Ganman på facebook här tydliggör:

”………Framåt enligt Annie, med flera andra ledande politiker. 
Framåt, rakt in i den mörka tunneln, mot det väntade ljuset i fjärran…
…som kommer att visa sig vara ett mötande godståg i 150 kmh/h, lastat med akut bostadsbrist, akut underskott på poliser, lärare och socialarbetare, eftersatt infrastruktur, institutionaliserad segregation, identitetspolitiserade myndigheter och inte minst: 30 års vanskött integrations- och asylpolitik………

Snälla.
Jag skyller det som händer på den politiska och mediala eliten som mot bättre vetande skapat det här otrygga, oförutsägbara, orimliga, just nu fullständigt skogstokiga samhället där galenskaperna toppar varandra timme för timme… 
…samtidigt som journalister och kändisar klättrar på varandra i sin glosögda iver att försöka övertyga vanliga människor om att allt är fina fisken.

Vi ska bry oss mer om en klimatfixerad 15-årings glorifierade tonårsrevolt än att det skjuts med AK 47:or nere på lekplatsen!
Fokusförflyttning… är dagens ord.
Varje dag.
I landet som inte längre är lagom i ett enda litet avseende.”

Några få länkar för 7-klöverns väljare, som övriga kan hoppa över för de har redan god kännedom om innehåll.

https://doku.nu/2019/01/29/vi-ska-doda-hela-varlden-tills-gud-blir-dyrkad/

– http://www.gp.se/så-har-islamisterna-byggt-upp-sin-maktbas-i-sverige-1.11763841

https://www.svt.se/opinion/huvudlos-forandring-leder-till-manga-fler-asylsokande

https://www.expressen.se/kvallsposten/i-skuggan-av-malmoskjutningarna-kriminella-forsoker-ta-over-smastad/

https://mitti.se/nyheter/uppgivna-skjuter-kronor/?omrade=jarfalla

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7147150

”Saknade uppehållstillstånd – fick jobba på fängelse”

https://www.expressen.se/nyheter/nytt-dystert-rekord-45-personer-skots-ihjal-2018/

https://mitti.se/nyheter/stadsbiblioteket-vakter-utvagen/?omrade=vasastan

https://kvartal.se/artiklar/ensamkommande-har-inte-koll-pa-gymnasielagen-har-politikerna-det/

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/l1Pw4A/ni-okar-invandringen–men-vem-ska-betala

Citat från ovan länk. Benjamin Dousa: Regeringen ökar invandringen – men vem ska betala?”……. Exakt vilka effekter detta får vet ingen, men det är anmärkningsvärt att den socialdemokratiska migrationsministern Morgan Johansson försökt gömma en opublicerad rapport från Migrationsverket där kostnaderna väntas öka rejält. Migrationsverket räknar med närmare en halv miljard i direkta kostnader, men sen tillkommer kostnader som stat, kommuner och regioner får stå för…..” Osv, osv varje dag i landet absurdistan

Ni som arbetar och sliter kan ju titta på era pensionsbesked så ser Ni konsekvenserna av JÖK:s medmänskliga politik. 

Så här skriver en trött skattebetalare på nätet:

Mitt förslag är att dessa migrationsrelaterade merkostnader som 7-klöverns väljare röstat ja till fördelas på 80 % av väljarkåren, men låt oss andra slippa berikningen från JÖK, vars mål är ”Sweden last,” som är förutsättning för ekonomiskt oberoende genom Rotschilds välavlönade hittepåjobb efter avslutad politisk karriär. Det är den globala finanselitens Tack till sina trogna folkutbytespolitiker.

3 tankar kring ”JÖK:s hjälpmedel är fokusförflyttning och stoppa huvudet i sanden!

  1. Hm, när man ser ”värdeminskningen” på 3.200 måste väl VI fråga oss om detta är en konfiskering på minst 32 Miljarder? Är detta den fördröjda effekt av (M)Alliansens ”affärer”? Det är alltid M som drar på sig kostnader för det svenska samhället. De har aldrig gjort tvärtom! Är de då politiker? Jag kan inte komma på något som M politiskt direkt bidraget med som gett förbättringar för gemene man, speciellt där behoven är som störst. Senaste kostade de mer än 100 Miljarder. Före det kostade de 250 Miljarder som sossarna var tvungna att låna ur pensionsfonderna och NU denna konfiskation! Vi pratar inte ”stupstock” längre utan nu är det ”Giljotinen” som står på tur. Varför gör ni aldrig rätt för ER, Politiker?

    1. Mitt parti skapar trygghet…. vi bor inte på samma planet och Amanda blir rik på att jaga/hata Sverigevänner….

Kommentarer är stängda.