Våra antiintellektuella makthavare, som inget ser, inget förstår är landets största fara

Om denna sanning skriver Olle Ljungbeck oförtrutet vidare i ett längre inlägg, där vi inser att de både förstår och ser i sin iver att få Sverige mångfaldigat.
………………………………………………………………………

”Otrolig tolerans mot intoleranta
Regeringarna Löfven, den tidigare, men också den nuvarande är de mest antiintellektuella regeringarna vi någonsin haft.

Detta tar sig bl a. uttryck i ministrarnas och regeringstjänstemännens tolerans (ja tom hyllande av vidskepelse etc) för det mest primitiva, vidskepliga, barbariska, obildade i de utomeuropeiska migranternas kultur/religion, kvinnosyn och barbariska riter mot flickor/kvinnor.  

Förbud bannlyst
I Sverige får dessa migranter, när de kommer till vårt land fortsätta att sprida och tvinga anhöriga att utöva sin primitiva kultur/religion utan att Stefan Löfven eller övriga regeringsmedlemmar ingriper. Det finns många exempel på detta. I stället för avståndstagande och förbud tillåter de barbariet fortsätta. Det tyder inte endast på antiintellektualism utan också på bristande förstånd och en ytterst primitiv personlighet. Där invandrarröster är viktigare än folkets trygghet för fortsatt maktinnehav. 

T ex. Att inte kvinnor är likaberättigade med män. Kvinnlig könsstympning, barnäktenskap, tvångsgifte, hedersvåld, att kvinnor skall dölja sin kropp etc.

Varför ställer vi oss inte upp och skriker frågade sig en ung kvinna i fjol?
Varför ställer vi oss inte upp och skriker?

Denna fråga brottas jag och min fru ständigt med efter långt engagemang mot kvinnoförtryck.

Kaka söker maka
Stefan
Löfven är en av de främsta antiintellektuella och sannolikt den mest obegåvade statsminister vi någonsin haft. Självklart omger han sig med personer av samma slag.

Läs gärna Ann Heberleins genomgång av regeringens meriter, där ingen är disputerad och arbetslivserfarenheten  är mycket skral och om varningar från akademin.

https://annheberlein.com/2019/01/27/har-har-du-din-regering/

https://www.svd.se/skadlig-brist-pa-akademisk-kunskap-i-politiska-toppen

En som representerar denna antiintellektualism och primitivitet med råge är inte minst den nya Kultur- och demokratiministern Amanda Lind.

Hon skäms inte för (därför att hennes personlighet är sådan) att erkänna att hon ser fd ministern och islamisten Mehmet Kaplan som sin hjälte. Jag befarar någon snedtändning från hennes psykologutbildning. Det rör inte henne det ringaste att som framgår av nedanstående bild, att Kaplan driver en slags apartheid mot kvinnor.

Detta trots att vi i Sverige lagstiftat om jämlikhet mellan könen. Men inte heller Stefan Löfven bryr sig. Han var ju förresten den förste att praktisera denna ojämlikhet och apartheid mot svenska kvinnor när han tillsammans med en rad svenska kvinnliga ministrar tvingade dem att skyla sig med schalar. Självklart är en sådan individ utvecklingsmässigt handikappad.

Trots att de praktiska/faktiska konsekvenserna av den religion/kultur som en stor del av de utomeuropeiska migranterna är bärare av innebär hedersvåld, ojämlikhet mellan könen  och därför strider mot vår grundlag låter Stefan Löfven och de i europeisk mening icke civiliserade övriga ministrarna detta fortgå.

Skiljelinjen går mellan de som ser, agerar och de som blundar och ljuger
Av denna anledning kan svenska kvinnor numera inte vistas ensamma ute med risk att bli våldtagna eller terroriserade. Därför är nu Sverige ett av de mest belastade samhällena vad gäller olika slags våldsbrott. Från att ha varit en av världens tryggaste länder får nu svensken aldrig känna trygghet som ett resultat av sådana som bl a Amanda Linds, Maria Ferms m fl oförmåga att kunna skilja på ett civiliserat förhållningsätt kontra ett ociviliserat och primitivt sådant. 

Trots att det i Sverige varje år sker ca 4000 barnvåldtäkter och många tusen fler på vuxna kvinnor tar dessa stackare inte avstånd från barbariet. Självklart är ingen med ett synsätt som Amanda Lind mfl ministrar vuxna sin uppgift. Men om detta bryr sig inte regeringen Löfven det allra minsta! Denna regering med sådana ministrar är självklart det värsta hotet mot Sveriges folk någonsin, men för Löfvens maktgalenskap är det helt rätt. Att välja okunniga och oerfarna ministrar borgar för rekord i Ja-sägeri  och garanti för att landets mångfald får ny energi.

I dag berättar medierna om att ytterligare 20000 migranter skall få ta hit sina närstående! Vi vet att en stor del av de utomeuropeiska migranterna har kommit till genom inavel. Vi vet också att inavel innebär såväl fysiska som mentala defekter. Inte minst drabbas intellektet. Självklart kommer dessa defekter att ha sådana konsekvenser som leder till såväl enorma kostnader som stora samhällsproblem i framtiden.

Utmaningar är OK, men varför de uppkommit får inga svar
Nyligen redovisade tidningarna hur olika länder placerar sig på ”Innovationslistan”.

Det framgår att Sverige gått från en andraplats till i dag en sjundeplats.
 Utbredd inavel kan knappast ta oss upp till den plats vi lämnat, men detta är absolut tabu att nämna.

När Löfven tillträdde som statsminister lovade han att Sverige skulle ha den lägsta arbetslösheten 2019. Nu erkänner finansministern att detta mål inte går att uppnå. Men hon säger inte varför. Nämligen att det tar i snitt 8 år för dagens migranter att bli självförsörjande, alltför många blir det aldrig, trots generositeten med kostsamma hittepåjobb. Problem och utmaningar får skildras, men svar på frågan varför får inte nämnas.

Löfvens nya tag är att ytterligare öka farten i utförsbacken
Löfven ljuger vidare med nya tag; ”Nu kan vi ta nya tag, samhällsproblemen kan inte vänta, jobben skall bli fler, välfärden bättre! Detta säger han efter fyra års regeringstid! Varför har han inte insett det tidigare?

Samtidigt får vi veta att sysselsättningsmålet inte kommer att nås, skola, sjukvård och åldringsvård är i kris. Trots detta röstar svenska folket på honom!!!

Att hela regeringens förståndshandikapp är orsaken till dagens många problem förstås ju, när man hör olika ministrar uttala sig om framtiden.

Stefan Löfven förkunnade, när han tillträtt som statsminister nu senast; ”Tryggheten skall öka och brottsligheten bekämpas”.  Genom att öppna porten för alla som vill in har skörhet och sjukdom förvandlas till nya asylskäl. Han kunde lika gärna säga att anlagda bränder skall minska med fler pyromaner!

I verkligheten är det ju så, att trots ett fyra- årigt regeringsinnehav så har de negativa konsekvenserna av massinvandringen hela tiden ökat och Sverige har ”äntligen” lyckat placera sig överst på den europeiska topplistan vad avser nästan all slags grov brottslighet.

Grodorna hoppar glatt ur munnen från odugliga politiker

Inte minst när dessa stackare intervjuas av någon reporter röjer de på ett häpnadsväckande sätt sin inkompetens och oduglighet.

Kan någon fatta vad Anders Ygeman menar när han utfrågas om vad han vill åstadkomma; ”Jag vill jobba för att Sverige blir starkare, smartare, grönare”! Tänk er en nytillträdd direktör för ett av våra större företag som när han utfrågas av styrelsen svarar på detta floskeltäta sätt!

Nu hör det ju till saken att Ygeman aldrig haft ett riktigt arbete och ändå får han åter ansvara för ett departement! Trots hans underlåtenhetssynder vid transportstyrelsens skandal att röja riktes sekretessbelagda handlingar. Han har sonat sitt straff, låter det från majoren Björklund, med den inställningen, så förstår vi hans olämplighet både inom militären och politiken.

Du Svensson, hur länge till tror Du Sverige kan vara en välfärdsstat och överhuvud vara kvar på innovationslistan med massinvandring av inavlade individer, varav många är analfabeter och flertalet saknar utbildning och med en kultur/religion som är samhällsnedbrytande?

Vad tror Du verkliga socialdemokrater som Alva Myrdal, Inga Thorsson och Ulla Lindström skulle sagt om sådana som Amanda Lind, Maria Ferm (som blivit hög tjänsteman på departementet) och Åsa Lindhagen, nybliven jämställdhetsminister, som har ströslat skattepengar över invandrare och ännu förkunnar att ensamkommande är baaarn.  

En minister, som skryter om sitt knarkande och hyllar kvinnoförtryckare som t ex Mehmet Kaplan liksom också en stor del av de invandrade utomeuropeiska männen/pojkarna är, borde direkt få avgå. Tiden har förändrats, tidigare räckte det med en obetald TV-licens för att få avgå. Nu är terror kopplingar en merit. Amanda Linds viktigaste uppgift är nu att sopa bort allt hat på nätet (bara från höger) och Löfven ger nog obegränsade resurser, så näthatsjägaren Tomas Åberg har sin framtid tryggad, till skillnad från pensionärer, där allt fler står i soppköer och letar tomflaskor i papperskorgar, när deras pensioner inte räcker till överlevnad.

Tror Du att det var detta som bl a dessa tre kvinnor arbetade för och hoppades skulle bli framtidens Sverige? De kanske också skulle ställa sig upp och skrika över rörelsens förvandling.

Ovanstående bild från en moske i Sverige visar bostadminister Mehmet Kaplan, tredje personen från vänster. På andra raden finns kvinnorna som inte äger rätten att sitta bland männen.

Detta är en tydlig markering av kvinnornas underordnade ställning och därmed diskriminering enligt en FN-konvention. Denna konvention som säger att all diskriminering av kvinnor är förbjuden har Sverige skrivit under men regeringen bryr sig inte, av omsorg och tolerans med barbarerna. Men detta är inte allt.

Inom moskens ”ramar” sker härutöveren omfattande reglerad diskriminering av kvinnor, som tydligt strider mot grundlagen men också mot andra allmänna lagar om förbud att diskriminera någon pga kön. Vissa moskeer har härutöver fått rätten att driva friskolor. Självklart är detta inget annat än koranskolor där flickor diskrimineras och hjärntvättas, att alltid vara mannen underdånig.

När nu Centern och Liberalerna bildat förbund med Stefan Löfven och Miljöpartiet måste de helt självklart få betala för detta i nästkommande val genom att medborgarna stryker dem från valsedlarna. Inget är ju mer sant än att de genom stödet till dagens regering kommer att vara delaktiga i raserandet av Sverige som välfärdsland, rättsstat och givetvis medskyldiga till de mord, våldtäkter, terroriserande av våra skolungdomar liksom förstörelse och bränder av privat och offentlig egendom. Självklart också allt det som bryter mot vår grundlag men rättfärdigas av socialdemokraterna för att därmed få fler medlemmar.

När man ställer allt detta mot Sjuklöverns omogna och barnsliga förhållningssätt mot Sverigedemokraterna (SD) omöjliggör det en tro på att denna sjuklöver skulle ha något som helst förnuft, realism eller befinna sig förståndsmässigt på en nivå där de inte är ett hot mot ditt och mitt land Svensson.

Därför finns endast ett val.

Dessa politiker måste neutraliseras och skiljas från allt som har med hur Sverige skall styras.

För var dag som denna fyrklöver efter januariöverenskommelsen, JÖK, får vara kvar vid makten kommer vi ett steg närmare katastrofen. En sådan olycka kan Du väl ändå inte stillatigande och handlingsförlamad åse för din egen, dina barn och barnbarns skull! ”

Olle Ljungbeck

3 tankar kring ”Våra antiintellektuella makthavare, som inget ser, inget förstår är landets största fara

  1. Tyvärr går det inte längre att stryka namn på valsedlarna, bara att gilla. Stryker man, tillfaller rösten ändå partiet.

    1. Något annat var väl inte att förvänta. ”Medmänskligheten” hos Löfven 2, har snabb spridningsförmåga.

Kommentarer är stängda.