Ett svep över landets orimligheter

Tycker inte Ni som jag att allt bara blir värre. Absurditeter blir normala och sunt förnuft sätts på undantag. Men först ett litet hopp efter Jan Ivarsons artikel om konfiskering av mark, dvs. Striden om skogen.

”ÄGANDERÄTTEN Det är en svidande kostsam förlust för staten när den nu dömts att betala ut 18 miljoner kronor i ersättning till fem fjällnära skogsägare. Det konstaterar deras juridiska ombud Magnus Norberg på LRF Konsult.”

https://www.entreprenor.se/nyheter/seger-for-skogsagarna-svidande-forlust-for-staten_728546.html

Bostadsbristen skenar, men Ylva Johansson ger råd, när anhöriginvasionen skall behandlas ”välvilligt” efter FN:s migrationspakt.

Hennes och regeringens följsamhet till FN är enastående, liksom brotten mot vår egen grundlag. Att all makt skall utgå från folket, lockar säkert fram skrattsalvor i hela Rosenbad.

Brottsligheten diskuteras och Morgan Johansson ljuger så han blir blå och hans journalister jamsar på, utan att ställa en enda adekvat fråga.

Orkade Ni se Morgan Johansson i söndagens Agenda, jag var tvungen att stänga av för att undvika hjärtklappning. Han log i sin självgodhet så tom Expressens ledarskribent fick nog.

https://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/morgan-johansson-ger-valjarforaktet-ett-ansikte/

Det spelar ingen roll hur många forskningsstudier som publiceras, för vänsterliberaler bara hojtar om utanförskap och främlingsfientlighet!

Forskaren och sociologen Oliver Galland från Frankrike publicerade nyligen en studie av 7000 gymnasieelever, där han konstaterade det vi alla redan vet, att radikalisering av unga muslimer i förorten beror på islam, inte på socioekonomiska faktorer. Deras uppfattning om islam som den enda rätta religionen och hög våldtolerans är orsaken till desintegration.

Farligt blir det när tom läkarskrået luftar sina erfarenheter på nätet, som överensstämmer med mina för 30 år sedan, för tiden är betydligt längre för insikt hos de med hög lön än hos de med låg längre ner i hierarkin. Jag nöjer mig med två exempel från denna Twittertråd.

Men detta skyndar väl bara på sänkta krav för utomeuropiska läkares legitimation?

Morgans chef är nöjd han skiter i landet bara han får frottera sig med Bryssels stora grabbar. Han kör sitt gamla vanliga mantra att alla kurvor pekar uppåt och visst gör de det.

Nu har Klas Friberg, Säpos säkerhetschef övertagit Löfvens mantra ”Sverige har varit naivt!”. Nej, Sverige har inte varit naivt, dess makthavare har bara följt planen för genomförande av globalisters mångkulturella värld och då är Brås redovisning av rekord i bedrägeribrott, våldtäkter, dödligt våld och dödsskjutningar smällar, som folket får ta, för humanitet är inte gratis.

Förklaringen är enkel, eliten tjänar på globaliseringen och folket förlorar!

Eliten har många små hjälpredor för att eskalera orättvisorna, där sk. influencers, kända personer med många följare på nätet leder ligan. Deras mål är ofta ”deplatforming” att få en person att förlora sin offentliga plattform.  De senaste hetsarna var kända klimatalarmister som på flyget varnade Svensson för flygresor, själva flyger de som aldrig förr. I Davos trängdes privatplanen utanför konferenslokalerna, att flyga reguljärt kommer inte på fråga, klimatanpassat liv gäller bara för oss andra, fråga bara MP:s  Isabella Lövin! Läs om VM i klimatalarmism om inte i toklandet Sverige!

 Men globalisternas största och viktigaste hjälpreda är Annie Lööf som Hans Myrebro skildrade i sin artikel i söndagen den 27/1.

Givetvis så rycker Annie Lööfs hjälpredor ut, de skäller på Sara Skyttedals (KD) omdömen om dessa förrädare. Ett exempel är Agneta Blom, forskare från Örebro universitet, när hon jämförde ilskan mot Annie Lööf med Palme hatet https://www.svd.se/ilskan-mot-loof-finns-vissa-likheter-med-palme-hatet

Vad hade vi annars förväntat oss av en S-politiker? Nu fylls säkert hennes forskningbudget på, efter dessa korrekta uttalanden.

Numera verkar journalister och statslojala forskare endast få konstatera att problem och strömningar finns i samhället, men om de skulle fråga varför och analysera företeelser, då skulle tjänsten och forskningsmedel ryka.  Därför är det knäpptyst om Gula Västars och Mynttorgsprotester.
Mona Sahlins idol den eldfängde Masoud Kamali fick några miljoner i avgångsvederlag, när han fick säga upp sig från Mittenuniversitetet efter att ha mordhotat dess rektor. Så nu får regeringen endast lita på Henrik Arnstad och Gardell familjen.

Kanske vi skulle bygga ett monument av bilder från invandringsrelaterad brottslighet som i Tyskland?

”Tyska medborgare har ledsnat på förbundskansler Angela Merkels invandringspolitik. Nyligen byggdes ett monument för att tydliggöra denna politiks katastrofala konsekvenser”
Men nu ligger ju AfD:s ledare svårt skadad efter överfall, så hotbilden för protester kan nu drabba livet.

https://samnytt.se/tyskar-bygger-monument-over-migranternas-mord-ran-och-valdtakter-vi-ar-i-asymmetriskt-inbordeskrig/

Jag skulle vilja avsluta dagens inlägg, som jag började med hopp, men trots letande i media och på nätet, hittar jag inget. Lite tama utredningsförslag om skärpta strafflagar, som endast är regeringens täckmantel för att väljarna skall luras tro på krafttag, allt medan de styr landet mot stupet, för egen vinning, med sköna applåder från världens oligarker, som styr både FN och EU.

https://www.entreprenor.se/nyheter/ny-utredning-foreslar-tilltradesforbud_729076.html

En tanke kring ”Ett svep över landets orimligheter

Kommentarer är stängda.