En samvetslös person, skrämmer mig

En samvetslös personlighet, skrämmer mig, skriver Olle Ljungbeck, vilket alla hans väljare borde läsa. Jag tror att Löfven fått samma råd av den globala finanseliten, som Annie Lööf nu kräver att förverkligas i överenskommelsen mellan S, MP och L. Då ljuger Löfven vidare av gammal rutin, att detta är bra för Sverige.  Sjöstedt har nu accepterat två nya landsförrädare, vars dörrmattor Steget Efter redan sett ligga utanför Rosenbad. Sjöstedt mumlar nu om misstroendeförklaring om regeringen godkänner marknadshyror och förändring av arbetsrätt. Eller kommer den slipade statsministern då att fastna i en rävsax, som Lööf och Björklund håller i?

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/jonas-sjostedt-vansterpartiet-slapper-fram-stefan-lofven
…………………………………………………………………………………………

Jonas Sjöstedt tror han är smart!

Jonas Sjöstedt, V hotar med misstroende, om regeringen Löfven lägger fram förslag om bl a marknadshyror, arbetsrätten etc.

Men här försöker Sjöstedt lura sina anhängare. Så länge det gällt att rösta mot Löfven som statsminister skulle han fått med sig M, KD och SD. Då hade han lyckats förhindra Löfven från att bilda regering.

Men läget blir ett helt annat sedan han släppt fram Löfven som regeringschef.

I de frågor som Sjöstedt framöver har för avsikt att fälla Löfven i t ex marknadshyror, arbetsrätt och ett antal budgetfrågor kan Löfven räkna sitt eget partis röster, MP.s och Centerns liksom Liberalernas. Stefan Löfven kan med högsta sannolikhet också räkna med M.s, KD.s och i flera fall även SD.s.röster i de frågor som Sjöstedt inte vill acceptera.

Hur i hela världen har Sjöstedt resonerat? Är det fegheten att inte våga hindra en sosse att fortsätta styra Sverige mot en katastrof? Eller är det feltänk?

Endast en fullständigt skrupelfri person kan påstå att det skall gå att samarbeta med två grupper samtidigt, som har helt olika politiska åsikter. När man dessutom med gjort en överenskommelse att inte släppa in den andra.

Den personen – i detta fall Stefan Löfven – är en mer utpräglad skrupelfri person än vad Sverige någonsin haft som regeringschef. Med tanke på att skrupelfri står för en hänsynslös och samvetslös person med en personlighet och karaktär som Löfven under sin tid som statsminister med råge visat att han besitter, är det oförklarligt att han har något som helst anseende kvar. Han har mer än någon annan regeringschef utnyttjat detta personlighetsdrag till bristningsgränsen.

En så moraliskt förkastlig person, gör allt för att behålla makten och kan bryta mot allt vad moral, etik och heder står för. Han har nog redan börjat fira sina nedlagda byten.

Det har han gjort sedan han tillträdde inte minst efter statens alla skandaler, då han gjort sig osynlig och låtit sina ministrar tas smällen. En av hans främsta egenskaper är också att dölja problemen och utmåla sig själv som stå för det goda, när det är precis tvärt om.

Han är en mästare i att påstå sig stå för moral, som inte existerar. Han uttalar ofta; ”att tillsammans blir vi trygga”. När det i stället borde heta; ”Tack vare min politik har Sveriges kvinnor/flickor, pojkar/män, skolelever och åldringar aldrig varit så otrygga.”

När inte ens den senaste Trygghetsundersökningen från BRÅ får honom att vakna, då får vi betrakta hans personlighet som patologisk. Där var fjärde kvinna upplever otrygghet i det offentliga rummet och har stora bekymmer med att ta sig hem i rädsla för överfall och våldtäkt. Att flera undersökningar om våldtäktsmännens etnicitet pekar ut Afghanistan, har endast resulterat i amnesti åt denna kvinnofarliga grupp.

 Trots att detta faktum spelar etablissemanget, public service, massmedia m fl med i detta falskspel som är på väg att slå ut Sverige som trygg kulturstat.

Att då se hela etablissemanget, massmedia och en stor del av Sveriges befolkning inte visar sin avsky mot honom eller minsta antydan till förakt mot detta samvetslösa politiska spel gör mig rädd för var Sverige befinner sig moraliskt.

Att bara höra honom uttrycka att det går mycket väl att komma överens å ena sidan med L och C och å andra sidan V efter att han kommit överens med de båda förstnämnda att inte släppa fram V räcker för att inse vad han är för människa. Åtminstone inte på de ca 72 frågor han gjort upp med L och C om. Men det är ju just dessa frågor som är viktiga och som V vill ha inflytande i!

Min misstanke om att V inte kommer att fälla Löfven är nu bister sanning. Men då visar V inte omtanke om Sveriges folk. Med en fällning och därmed ett oskadliggörande av Löfvens förstörelse av Sverige skulle de i framtiden framstå som ett parti som tog ansvar. En partiledare/regeringschef för vilken makten är allt och för vilken moral, heder, etik inte existerar liksom omtanken om människornas livsvillkor, borde aldrig fått tillträde till politiken. Nu manifesterar de endast sitt åtagande att vara dörrmatta åt en skrupelfri förrädare.

Självklart kommer det jag skriver här om Stefan Löfven, att än mer rasera vårt land och göra otryggheten till något som leder till uppror, men innan dess har tiotusentals svenska medborgare drabbats av olika form av lidande, som i flertalet fall är invandringsrelaterade, där förövarna har en motsatt värdegrund mot vår egen.

Vad har då de som nu inte endast låter bli att kritisera hans förstörelse av Sverige utan även de som stöder honom att säga?

Inte kan de påstå att de inget visste med hänsyn till hur uppenbart hans maktbegär överskuggar humanitet, medmänsklighet, moral och omtanke om Sverige folk. Fler borde bli skrämda än undertecknad av denne skrupelfria och maktgalna man.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Lästips för de som orkar: https://www.di.se/ledare/c-och-l-ingar-nu-i-det-nya-vansterblocket/

Vänsterpartiets  Flamman manar till tryck på röd knapp på fredag. http://flamman.se/a/tolv-anledningar-till-att-trycka-rott-pa-fredag

https://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/allt-ska-utredas-utom-migrationspolitiken/

2 tankar kring ”En samvetslös person, skrämmer mig

  1. Enbart NUON affären gav ju den svenska statskassan en FÖRLUST på mer än 50.000.000.000 (50 MILJARDER) kronor. Ingen utredning här inte. Nå, Jonas Sjöstedt något mer genomskinligt än att du förmodligen fått mutor. Har du det? Du går med all sannolikhet emot de flesta av partiets medlemmar. V hade tjänat på Extra val. Nästa val får de vara glada om de överhuvudtaget finns på kartan. Inser du inte Sjöstedt att du går fullständigt emot dina egna väljare. Har du överhuvudtaget gjort en konsekvensanalys. Tricket går väl ut på att NI på eget bevåg blir utkastade från Riksdagen vid nästa val. Det har ni väl inte ens tänkt på. V, ni var den sista chansen att rädda Sverige och då gör NI tvärtom! V, förklara er för det svenska folket och inte minst för era medlemmar varför ni inte förordnar Extra val? V. NI har svikit både det svenska folket som era medlemmar och därmed har ni förbrukat inte bara era medlemmars förtroende utan även HELA Sveriges befolkning.

    1. Eftersom pappret var osynligt som fick Sjöstedt att vända om, finns misstanke om ”Panama” betalning för lojalitet. Norrskensflammans kamrater borde kräva partiledarens avgång.

Kommentarer är stängda.