Självmord efter vaccination!

Denna artikel kom från en mejlvän, som kämpar för en objketiv och allsidig rapportering om vaccin och dess följder. Den berättar om orsaken till ”Bjärredfamiljens” tragiska bortgång under hösten. Diskussionen om vaccinationer kommer sannolikt att fortsätta under kommande år.
Tilliten till politiker, myndigheter och experter sjunker för allt fler, då vi ser misstagen i backspegeln. Allt för många av dessa ”köpta” herrar har sjukdom, lidande och död på sitt rymliga samvete.

Börje Peratt är författare.

Anders Tegnell och Bjärredfamiljens bortgång

Posted on december 11, 2018av borjeperatt

Anders Tegnell ME.jpg

De tragiska självmorden och morden på två egna barn i Bjärred har av föräldrarna i ett brev förklarats med familjens ”meningslösa liv” efter att barnen insjuknat i kroniskt trötthetssyndrom, ME.

Orsaken till denna sjukdom, kroniskt trötthetssyndrom, ME kan vara vaccination med smutsig svininfluensavaccin. Den officiella förklaringen i Sverige som inte förnekar sambandet, så hymlar man om det.

Länk Naturligtvis tillstår inte sjukvården sitt ansvar även om landet tagit på sig en viss skuld och ersätter en del drabbade med struntsummor. Man för också fram andra förklaringar till ME än vaccin. Se Not

Men alldeles oavsett förklaringar och bortförklaringar så är de möjliga sambanden mellan svininfluensavaccin och ME klarlagda i flera internationella studier som: Chronic Fatigue Syndrome after Swine Flu Vaccination och The Wave Begins? Swine Flu, ME/CFS and the CDCSwine flu vaccine and ME/CFS – fourth ME Association update är en organisation som informerar om detta. LÄNK Det skulle vara uppseendeväckande om svensk forskning kom fram till motsvarande. Eftersom krafterna som vill förneka detta samband är för starka här.

Det skulle naturligtvis vara grovt oskäligt och felaktigt att säga att Tegnell är skyldig till Bjärredfamiljens sätt att avsluta sina liv, men det skulle vara lika felaktigt att säga att Tegnell inte kan ha orsakat motsvarande lidande för ett stort antal familjer i Sverige genom sin ihärdighet i att tvinga på svenska folket detta förfärliga vaccin. Trots motstånd från tiotusentals som ansåg det vara en svår hälsorisk.

Socialstyrelsen drev vaccineringen som en landsomfattande kampanj och ett stort antal människor har fått sina liv förstörda på grund av de neurologiska skador (vanligast är kanske Narkolepsi som också orsakar bla svåra trötthetssymptom) som drabbat flera tidigare fullt friska.
Ansvarig för kampanjen var Anders Tegnell som sedan fick ett lyft i sin karriär. De stora vinnarna var läkemedelsbolagen som kunde prångla ut skitig medicin för 350 miljoner kronor. Större delen fick sedan destrueras, således spolas ned och ut i våra vattendrag. I mars publicerade jag artikeln Vaccinbluffen ett bedrägeri som sprids av SVT.

Fusket har kostat länder miljarder och i stort sett alla som vaccinerat sig har gjort det i onödan. Varav en del dött och en del, innan vaccinering fullt friska, har blivit obotligt sjuka. Vilka ska bestraffas för det?

Anders Tegnells respons på kritiken mot kampanjen var att ”om det händer igen skulle han göra samma sak”. Om han nu inte har blodet från familjen i Bjärred på sina fingrar så skulle han ändå göra om en massvaccinering igen – hur farlig är han då? Det brukar ofta komma en framstöt om pandemier och påhittade behov av nya vaccin vid årsskiftet.”

En bok som jag vill att Ni kräver att bibliotekten tar hem är ”Piller och Profiter” av John Virapen, fd. vd:n för ett stort läkemedelsbolag.

5 tankar kring ”Självmord efter vaccination!

    1. Tack! I vanlig ordning haglar bortförklaringarna. Här var regeringen mån om sin befolkning, men när det gäller invandringsrelaterade mord, våldtäkter, rån, överfall etc då är man tämligen likgiltig. Man biter inte globala händer, som gynnar karriären…

  1. Det är väl bara att ställa upp ALLA Riksdagsmän/kvinnor och övriga politiker som härjar i Riksdagshuset där man vaccinerar ALLA Live i SvT. Har man INTE som Politiker vaccinerat sig, tillhör man inte då de som vet och är ”insatta” med att vaccineringen kan medföra stora hälsorisker?Vore intressant att få vet vilka och hur många som har vaccinerat sig i Riksdagen. Svaret kan ge oss andra svar, eller hur Politiker?

Kommentarer är stängda.