Några ovarsamma ord på nätet ger straff, bestialiska gärningar får belöning!

Trots juldagens budskap om en frälsare född, så väljer jag att lyfta fram avrättningen av de två flickorna som skulle klättra i Marockos berg, veckan före jul. De får inte glömmas och våra ansikten får inte vändas bort.
Initialt beskrev media att de hade blivit knivskurna, givetvis på en undanskymd plats i min lokaltidning. Nätet och utländsk media måste sökas för att få fakta med sanning.
IS-krigares bestialiska gärningar förmildras och belönas, medan en trött pensionärs ilska över gränslösa orättvisor förstoras och straffas i landet absurdistan.
Nu skall dessa återvändande monster rehabiliteras och avprogrameras. En snäll socialtant i Göteborg har fått uppgiften att söka upp dessa återvändare och lovar de att bli snälla så väntar riklig belöning och bryts detta löfte, så belönas de ändå. Lägenhet och jobb är en självklarhet. Man kan bli galen för mindre, när snällismen når nya höjder av hjärntvättade politiker och deras hantlangare inom socialförvaltningen. Jag önskar att de snurrades fast och fick ta del av dessa fruktansvärda avrättningar, så kanske deras godhetsknarkande skulle avstanna.
Långsam dränkning, halshuggning, korsfästelse, levande uppeldade är medel för eliminering av otrogna själar och jaga skräck i andra från dessa Allahs krigare för att nå kalifatet. IS återvändare har förlorat sitt existentiella värde och rätten att leva bland oss.

Mohamed Omar skriver i Det Goda Samhället den 23 december om politikers, medias och skolans medansvar för dessa fruktansvärda dåd.

Kanske hade dessa unga kvinnor blivit indoktrinerade med att islam är fredens religion?
Lärare borde ta sig en stark funderare på om inte värdegrunden och allas lika värdet borde ersättas av fakta om islams blodiga historia.
Varför inte börja med Koranens verser?
Pryglaren uppmanas att inte känna medlidande. ”…och haven intet medlidande med dem, när det gäller Guds religion, om tron på Gud och den yttersta dagen! Ett antal av de rätttrogna skall bevittna deras bestraffning…” 24:2

”När i möten dem, som äro otrogna, så halshuggen dem, tills i anställt ett blodbad bland dem” 47:4. En vers som dessa bödlar verkar ha tagit till sitt ”Riddar Cato” hjärta, som består av sten.

Fortsätt med ”Landsplågan islam” av Hege Storhaug, men snart så riskerar dessa böcker att hamna på bokbål när CGM avtalet fått verka. I dag är det endast islams framsida som får förtäljas, baksidan är tabubelagd av vänsterliberala predikanter.

Kanske skulle tillnyktringen påskyndas om våra medskyldiga politiker skulle tvingas att ge dem husrum i sina grindsamhällens lyxbostäder?

Dessa folkets förrädare väljer i stället att på samma plats skriva på FN:s migrationspakt där migration förvandlas till en mänsklig rättighet. 

Mördare och terrorister hälsas Välkomna av våra politiker som offrar sitt folk för sin egen girighet och karriär.

Ivar Arpi med hundratals andra skriver på Facebook om de fruktansvärda morden i Marocko:

Ivar Arpi:

”. Är helt tagen av det som har skett de två tjejerna i Marocko. De såg precis ut som tjejer jag har känt, när jag bodde i Odense och lärde känna norrmän och danskar. De kunde ha varit mina vänner då. Som ett par småsystrar nu. Som vem som helst. Unga, nyfikna på världen. Fulla av liv. Precis i början av allt. 
Råkade se filmklippet som cirkulerar. Där en av dem får huvudet avskuret. Önskar jag hade det osett. Jag har sett många hemska saker. Ett tag kände jag ett ansvar som journalist att se filmklippen som IS (och AQ) släppte. Men detta filmklipp jag såg, det var värre. Det är det värsta jag någonsin har sett.
Jag känner en sådan maktlöshet inför denna ondska, när man inte kan göra något på distans. Vanmakten att inte kunna förhindra det fruktansvärda. Är fylld av iskallt hat inför dessa monster, som verkar ha svurit sig till just IS. De är fienden. De är odjur. De är orcher.
Vi är en demokrati, av goda skäl. En rättsstat, av goda skäl. Vi har avskaffat dödsstraffet, av goda skäl. Vi är civiliserade, av goda skäl. Så jag kan inte skriva här vad jag önskar att jag kunde göra med dessa kräk. Vad jag önskar alla dem som tillhör eller tillhört IS. Det kan aldrig finnas någon förlåtelse för dem. Det kan aldrig ges någon nåd. De ska vara fredlösa till tidens ände. De har förverkat sin rätt till liv. Jag kan inte känna på något annat sätt.”
…………………………………………………………………………

Några övriga källor

https://nyhetsbyran.org/2018/12/22/en-sorglig-julsaga-om-halshuggning-och-terrorister/

https://samnytt.se/skandinaviska-tjejer-har-fatt-huvudena-avhuggna-i-marocko-avrattade-av-islamister/

https://newsvoice.se/2018/12/islamistiska-terrorister-frikort-sverige/

https://nyhetsbyran.org/2018/12/21/varfor-skall-de-vara-en-del-av-det-svenska-samhallet/

https://iotakt.se/fienden-mitt-bland-oss/

http://www.kristianstadsbladet.se/article/de-som-halshugger-oskyldiga-fortjanar-inte-sympatier/
https://annheberlein.com/2018/12/20/nej-de-ar-inga-atervandare-de-ar-vara-fiender/

Jag väljer att inte publicera länken, som SVT benämnt som ”knivskärning,” i stället vill jag avsluta detta mörka inlägg med en strimma hopp. Kanske har DN nu tvingats släppa in en strimma ljus med inlägget på ”DN Åsikt” från migrationsjuristen Ragnar Löfdal, som skriver:
”Före detta IS-krigare ska inte få vistas i Sverige. I vårt grannland Danmark utvisas dessa och har de hunnit få medborgarskap återkallas det. Allt annat är horribelt,..”

https://www.dn.se/asikt/alla-fore-detta-is-krigare-ska-tvingas-att-lamna-sverige/