Färdiglussat på förskolan med olika versioner

Det ante mig, att det är färdiglussat på en förskola, nu i Motala.
Föräldrar är förbannade efter ha blivit totalt överkörda av förskolchef Anna Karmskog, som hasplar ur sig att det enligt genusperspektivet kan upplevas kränkande att gå på rad i ett luciatåg…. Sedan klämmer denna genusindränkta förskolechef till med att ekonomiskt utsatta föräldrar inte har råd med lucianattlinne eller tomtedräkt, som kan inhandlas på loppis för två små guldpengar och när hon blir pressad av arga föräldrar så avslutas diskussionen med att luciafirande inte ingår i skollagen.
Arma barn!!
Att bli fråntagen gamla traditioner, som ger starka rötter, när livets vindar blåser, skapar rotlösa människor, men det förstår inte dessa nyttiga idioter till genuspedagoger.
Det är globalisternas mål, att skapa rotlösa individer som kan flyttas hit och dit i världen, där NWO:s profitbehov är störst.  Därför måste våra gamla traditioner kapas tidigt, så världens folk blir rörliga och flyttbara utan några starka band till sin hembygd. Perfekt för världens gynnade globetrotter, men förödande för vanligt folk, som tvingas  bära upp nationalstaten med alla dess parasiter, där EU och FN är störst.
Minns, när mina flickor var små för 40 år sedan, att alla som ville fick bli Lucia och de som inte ville uppträda fick vara publik med föräldrar, vilket var få, jag minns ingen unge, som bara ville titta på. Då fanns valfrihet för de små, nu finns endast valdiktatur av livsfarliga pedagoger.
Det skulle inte förvåna mig om Anna Karmskog nu har bäddat för karriären genom att djävlas, köra över föräldrar och stampa på firande, som svenska folket värnat, sedan ett par hundra år.
Nej, nej det är inte alls så förklarar förskolechefen i DN den 2 december, som alltid tar sina korrekta vänner i försvar hur tokig företeelsen än är. Rubriken lyder: ”Missvisande historier om inställda luciafiranden sprids i sociala medier.”
Hon förkunnar att förskolan självklart kommer att fira traditioner, men ur ett barnsperspektiv (dvs moderna genus- och mångfaldsteorier), utan lucia och traditionsenliga kläder!

Jag kan riktigt höra applåderna från medsystrarna, de mobbande genusvetarna på Löfvens nya jämställdsmyndighet. Deras vd Lena AG var för säkerhets skull iklädd rosa fittmössa, när hon mottog en check på 10 miljoner från Postkodslotteriet, kanske var denna generositet en rest från Margot Wallström, som under en period satt i dess styrelse och hystade in mera kulor till sin försörjning.

På denna kvinnodominerade myndighet blomstar mobbing och trakasserier från det feministiska ledarskapet.  Man kan nog säja att myndigheten kört på grund precis som de kvinnliga navigatörerna gjorde med en norsk fregatt, som de i klart väder lyckades kollidera med en stor oljetanker (Nya Tider v47/2018).

Vad ska man integrera, assimilera nyanlända till, när vår kultur ständigt hånas och släpas i smutsen av dessa hjärntvättade genus- och identitetspedagoger?
Luciafirande för vuxna kanske går att genomföra om Lucian är en transa eller varför inte en pedofil, där den sista barnbruden och övriga fruar är tärnor. Ett mångkulturellt Luciatåg, smäller nog högre för feministerna, än den färgade lilla Luciapojken i Åhlens katalog för ett par år sedan.

Tillbaka till förskolan, där den lokala tidningen gav en annan version än den i DN.

”……Jessica Gunninge som har barn på förskolan har i flera år suttit med i förskolerådet för att, som hon säger, ha en chans att påverka sitt barns vardag. Men nu har hon tagit beslutet att kliva av uppdraget efter att det på föräldramötet i onsdags framkom att det inte blir något luciatåg för barnen i år.

– Vi fick veta att det inte ingår i  förskolans läroplan (Lpfö -98/16) och att en del barn känner oro inför att stå i en grupp, säger hon.

Men Jessica upplever att föräldrarna körts över totalt i beslutet och att det inte ens fanns någon öppning för diskussion. Flera anhöriga ska ha lämnat mötet upprörda.

Det blev en jättehet debatt, säger Jessica.

När hon kom hem fick hon berätta för sin femåring, som inhandlat en ny tomtenissedräkt, att det inte kommer bli något luciafirande.

”Va, blir det inget, varför?”

– Hur ska vi föräldrar förklara det här för våra barn som längtat och valt ut kostymer? Min son blev jättebesviken, säger Jessica.

En annan förälder som hört av sig känner samma ilska mot det plöstliga beslutet som ska ha tagits i måndags, när det var studiedag.

– Vad ska man med ett förskoleråd till om de ändå bestämmer över våra huvuden. Det är alldeles fruktansvärt, jag skakade när jag gick hem i onsdags, säger hon…….”

Ett förskoleråd är bara ett exempel av många på vänsterns lyckade skendemokrati.  Detta låtsas -inflytande för medborgarna är bara camouflage för diktatur och förbereder marken för fundamentalism, centralisering med målet världsregering.
Språket och kulturen är oerhört viktigt att sudda ut för förverkligande av NWO. Nyttiga idioter finns i hela samhället för att inte tala om majoriteten av politiker, som i brist på kunskap och arbetslivserfarenhet är klippt och skurna till den globala elitens medlöpare.
Glöm inte att skriva på protestlistan mot  FN:s migrationsavtal. Sverige skriver på redan nästa vecka den 10-11 dec.
https://www.skrivunder.com/stoppa_sveriges_paskrift_av_avtal_med_fn_111?uv=12169168

 

9 tankar kring ”Färdiglussat på förskolan med olika versioner

  1. Jag kan bara säga ondskans makt är att utplåna Sverige och dess traditioner. Att nu på måndag skriva under FN globala agenda är likvärdigt.

  2. En förskolelärare sa till mig att de inte alls förbjuder orden ”flicka” och ”pojke” (för att ersätta med ”barn”, vilket har hänt på vissa håll). Det får heta så även idag. Men de försöker lära barnen att inte vara begränsade. Att vidga perspektivet, fick jag veta. Normbrytande är väl ordet.

    Sedan kan dessa pedagoger förfasas över den vilsenhet, som de själva planterat i barnens sinnen.

    1. Det var inte länge sedan en manlig, genusförstörd rektor, klädde sig i kjol och målade naglarna för att visa eleverna hur fri man kan vara….Risken är stor att dessa feminiserade killar blir över, när även feministerna gör sina val.

  3. ”Att bli fråntagen gamla traditioner, som ger starka rötter, när livets vindar blåser, skapar rotlösa människor, men det förstår inte dessa nyttiga idioter till genuspedagoger.”
    —————-
    Jo! Det förstår de visst! Det är ju det som är meningen.
    Sverige skall ju avsvenskas. Våra naturtillgångar övertas av de internationella storbankerna. Det är det som pågår och förbereds.

    1. Du har säkert rätt. Dagens lärarutbildningar på alla nivåer är värdegrundindränkta från högre ort. Ungarna drunknar i detta svammel och förmågan att läsa, skriva och räkna blir allt mindre. För att inte tala om vår historia, ordning och uppförande. Betyg och tillrättavisningar har förvandlats till kränkning och de unga får navigiera ut i livet utan anvisande vägskyltar. Politiker, med sina vapenbröder i kyrkan och på universiteten skapar kunskapslösa individer,som den finansiella eliten kan putta på utan motstånd och lätt förvandla till trogna bundsförvanter.

      1. Tack för din briljanta förmåga att sätta ord på vansinnet och dårskapen i Sverige, Harriet!
        Miljoner tummar upp!

  4. Tack Harriet. För ditt arbete. Dessa genus kvinnor. Tänker dom överhuvudtaget. Uppskattar dom inte själva sina gamla traditioner? Vilken miljö kommer dom ifrån?

Kommentarer är stängda.