PK-isterna laddar om

Att kriminella belönas och skötsamma straffas är signum för den humanitära stormakten. Talar Du sanning åker Du ut, ljuger Du får Du stanna utan prut.
Henrik Arnstad med sin vän Anders Lindberg tar nu till storsläggen och anser att jag och övriga > 1 miljon väljare är terrorister, så  nu kanske vi får egen lägenhet, städhjälp och trevliga utflykter. Men jag är rädd att avfällningar från den rätta tron, hamnar på omskolningsläger med Gulag som förebild.

Annika Strandhäll fortsätter att ljuga om en sjukvård i världsklass, kruxet är att många väljare inte når den och om de kommer fram, så kan de mötas av en charlatan utan legitimation. Syrror på Sahlgrenska tycker däremot att det nu är katastrofläge  och när inte brocher hjälper, så byggs nu flyktvägar för personal på akuten i Växjö.
Cecilia Wikström, Soros beundrarinna, efter Annie Lööf,  förkunnar från sin överbetalda post i EU, att invandrarna skall förverkliga Strandhälls lögner. Nu försöker hon skrämma väljare till EU-parlamentet i maj med att ättestupan inte längre gör halt utan berikare. Olle Ljungbeck med fru tillhör de, som har andra erfarenheter.
Ja, Carina Bergfeldt, nu med doktorshatt från Umeå, fortsätter att med hela sitt kroppspråk visa sin avsky för  Trump, som alla får trampa på. Tur att han är gjord av teflon.
Framtiden för ”objektiva” SVT är nu tryggad med skatten, där ingen kommer undan. Tänk så härligt att alla gamla på ett sjukhem, som samsas om en TV får hysta upp 1.300 varje år, för något som de kanske varken orkar se eller höra på.
PK:isterna är endast nyttiga idioter för NWO, där FN:s migrationspakt (GCM) banar vägen.

Alla har inte möjlighet att åka till Stockholm och protestera på Mynttorget, men att skriva på protestlistan kan alla göra och sprida den till vänner och bekanta. Avtalet skriver Sverige på redan nästa vecka den 10-11 dec.

https://www.skrivunder.com/stoppa_sveriges_paskrift_av_avtal_med_fn_111?uv=12169168