Organiserade migrantströmmar medel för att destabilisera, skrämma och konfiskera

Nu strömmar migranter upp genom Europa. Där Tyskland och Sverige är fyrar, som visar vägen för unga män, som önskar ett bättre liv i dessa välfärdsparadis. Nu delas även förbetalda bankkort ut till unga migranter, så resan upp till Europa inte försvåras.
https://samnytt.se/fn-eu-och-mastercard-ger-migranter-forladdade-betalkort-for-att-klara-resan-till-och-genom-europa/
Folket för både Merkel, Macron och Löfven är endast bankomater för ökat skatteuttag. Att deras länder förstörs av deras godhets-konsekvenser är smällar de tar för att följa den globala finanselitens anvisningar. De tänker inte, bara lyder, när världens överhet kallar.
’Inte konstigt att inveketiven haglar över ledare som vill rädda sitt land och lägger grus i NWO maskineriet. Ledare som inte tror på demografiska förklaringar och en lågavlönad armé, utan på nationalstatens kapacitet.
Samma fenomen  med stora migrantstömmar sker nu från Sydamerika upp till Mexico, med mål USA.
Detta gör mig misstänksam. Handlar det om spontan förflyttning eller ligger andra krafter bakom? Jag tror målet är folkutbyte på kortast möjliga tid, då nationsvänliga partier skördar allt större framgångar.
USA har i alla fall en president som blockerar dörren. Han hotar med en skjutglad armé som får krigsindustrin att le, medan EU på alla sätt försöker hålla dörren öppen och bana väg för Muhammeds vänner med sharialag, så uppstudsiga nationsvänner förstår att hålla tyst.
EU komissionen har FN i ryggen, som nu anser att det är en mänsklig rättighet att bli försörjd av väst i sitt försåtliga avtal om ”Global Compact for Migration.” Biståndet kan nu gå till master card, så resan inte äventyras. Tanken är nog att tömma utvecklingsländer på sin unga befolkning, så naturtillgångar kan beslagtas utan protester, när bara kuvade fattiga är kvar med sina mutbara ledare.

I praktiken innebär det att de fattigaste i värdländerna knuffas allt längre ner, medan välförsörjda globalister ler och ser att allt går efter NWO:s folkutbytesplan.
Smörjmedlet är ökade motsättningar mellan grupper, som skall göra medelklassen spak, så de förstår att nationen inte kan erbjuda tillräckligt skydd, för deras liv och tillgångar. De måste inse att federalism, centralisering och överstatlighet är garanti för deras framtid.

En annan orsak är att välfärdsländer efter hand måste låna pengar för att finansiera sin godhet och ”den som är satt i skuld är icke fri” får Soros, nationaltorpeden med bröder, att gnugga händerna av förtjusning.

Donald Trump och Viktor Orban har redan tydligt förklarat att de vägrar skriva på FN:s avtal om fri migration, troligen gör inte Italiens inrikesminister Matteo Salvini det heller och Österrikes vice kansler Heinz Christian Strache  säjer  att ”migrationen skall aldrig bli en mänsklig rättighet.” Australien säjer blankt nej, deras gränsbevakare är ett föredöme, som nitiskt skickar hem varje besökare, som inte kan visa upp  identitet och hederlig vandel. I Sverige råder endast Refuges Welcome!
 På det socialdemokratiskt indränkta UD  sitter alla tjänstemän med vässade pennor under ledning av de 261 i den innersta kretsen som oroade sig för deflation av värdegrunden om Löfven inte får bilda regering.
Detta avtal är fina fisken för då slipper man allt tjat om gränsbevakning, där Sverige läcker som ett såll vid en EU kontroll, som jag misstänker har dubbla syften.
Med ena handen vill man visa Europas bångstyriga folk, där allt fler röstar fel, att lita på oss, se här gör vi en kontroll av gränserna.
Den andra handen gör inget annat än lappar till ledare som värnar sina gränser, sitt land och sitt folk. Grus i NWO maskineriet  tillåts inte, utan måste straffas. Böter och tom fängelse för klarsynta wisselblåsare och nallar i knät på välfärdsmigranternas unga män, är numera den Svenska modellen.
Problemet är att Donald Trump är för stor för att slå ner, därför har vår vänster beroende media med public service rekord i smäderier mot denna kontroversielle president, som har ett helsike på hemmaplan med demokraterna, där Obama och Clinton smider nya planer med hjälp av New York Times.
För vänstern inser inte att det globalisterna vill bygga upp är en världsordning med fascism i toppen och kommunism i botten, där folkviljan sätts ut spel.
Demokrater, vänsterliberaler, kyrkan och kultureliten har nu bråda dagar med att fördöma andra och förhärliga sig själva med sina miserabla aktioner, som får värdegrunden att nå nya höjder.
Men om hjälpen till alla omtalade ”flyktingar” måste ske ur egen börs, då blir änglakören tvärtyst och värdegrunden rasar ner från den himmelska höjden. Bilden från twitter visar hur det går till.
EU-domstolens främsta uppgift är nu att bana väg för islamisering av hela Europa.
Här är en lista, som borde mana alla som av slentrian röstar på 7-klövern till eftertanke.
Tyvärr handlar inte migrantstömmarna om oväntat besök, inte om en kopp Gevalia, utan om möjlighet till försörjning från vaggan till graven.
Målet är endast att destabilisera västs väl fungernade samhällen, så folket blir mer mottagliga för federalism och en ny världsordning. Godhetsnationerna är då skuldsatta upp över öronen och kan man inte betala blir det konfiskering av landets tillgångar, som nu tillfaller lånegivarna från Rotschilds bankimperium.

5 tankar kring ”Organiserade migrantströmmar medel för att destabilisera, skrämma och konfiskera

    1. Det är väl bara de mest hjärntvättade, som tror att Löfven har stramat åt inflödet av migranter. Sanningen är att Sverige tar emot 3-4 ggr fler än övriga Nordiska länder tillsammans. Vidöppna gränser ökar valboskapen. EU kommissionen låtsas morra lite klädsamt och gör därefter tummen upp åt Löfven och hoppas innerligt att Annie Lööf kan bli statsminister. Hon är enligt Bilderbergarna klippt och skuren för att ta upp migrantmoders Merkel fallna mantel. Jag undrar om hennes medmänsklighet får fäste på våldtagna kvinnor, rånade och tom oskyldiga offer som mördas. Hoppsan vi tog lite fel, så är saken ur världen för centerns juristutbildade ledare, som tror att hennes medmänskliga snyftande skall få fortsatt fäste på Svensson.

  1. Läser detta och känner mig hemma. Har trott att ”något/någon annat ” ligger bakom migrantströmmarna. Kan inte tro att politikerna med horder av tjänstemän är så dumma, att de frivilligt sätter landet i förfall.
    De som är dumma är resten av fårskocken, däribland många, många journalister, som tro att vi får godhetspoäng från någon. Det får vi inte, vi får hånskratt!

  2. Bra Harriet helt rätt i din beskrivning. Tänk om dessa rader kom ut till den breda massan? 7-klövern arbetar för denna plan därför utestänga. SD

Kommentarer är stängda.