Sverige alltid bäst i klassen-globalisternas favoritland

I dag blir det gammal skåpmat, när jag återger en artikel i Newsvoice från den 11 okt 2018.

https://newsvoice.se/2018/10/sverige-alltid-bast-i-klassen-globalisternas-favoritland/

(Bildillustrtioner saknas, vg se källan)

”DEBATT. Allt känns som en eskalerande upprepning hela tiden. Förvandlingen av landet började mycket tyst med politiskt beslut bakom lykta dörrar, när riksdagen redan 1975 bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt, utan att frågan fördes ut till folket. Under tiden smidde världens finanselit nya planer för fortsatt exploatering av människor, natur och djur.

Text: Harriet Larsson (blogg) | 

 Nu riktas blickarna mot Afrika. Kina har tagit ledartröjan i öst och Asiens utnyttjade arbetare kräver löner som det går att leva på, vilket gör att Afrika med dess naturtillgångar är alltmer attraktiva för kapitalet. Folket i USA är nu trötta på krigen i Mellanöstern, precis som skedde i Vietnam, därför måste synfältet ändra riktning.

Billioner med biståndspengar till den ”mörka kontinenten” gjorde endast en liten klick rika, cementerade klanstrider och diktatorer blev ledare, men nu har FN kommit på att det är enklare att flytta folket till Europa, där välfärd har byggts upp utan destruktiv religion.

Det är bara för unga afrikaner att sätta sig vid dukat bord, i stället för att stanna kvar och tillföra sitt land sin arbetskraft med muskler och kompetens, som kan bli ett hot mot fortsatta exploateringsplaner. Bättre är då att skyffla dem till väst, där arbetarna blivit alldeles för kaxiga med sina fack och ständigt ökade krav, som irriterar finanseliten.

Sverige är som vanligt bäst i klassen och kommer direkt den 10 december 2018, att skriva på FN:s avtal om ”Global Compact for Migration” där >250 miljoner afrikaner skall importeras till väst under alibi att bli motvikt till Europas åldrande befolkning. Efter konferensen som ägde rum den 13 juli i år jublar nog statsminister Stefan Löfven och vill säkert ta åt sig äran för denna rättvisa fördelning, när hans tjat om detta inte ens fått Merkel och Macron att applådera.

Migrationens konsekvenser med instabilitet, kulturkrockar och brutna samhällskontrakt, har inspirerat den globala eliten till att öka takten med folkutbytet. Detta gör folken i Europa mer spaka och blir lättare byte för NWO:s planer, där nu klimatet har blivit den räddande ängeln, när allt fler medborgare i hela EU sätter sig på tvären, med sina nationsvänliga partier.

Denna ängel har dock fått yttrandeförbud om jordens naturliga klimatvariationer, det är bara arbetarna längre ner på den socioekonomiska stegen, som ska skämmas och klämmas åt för sina levnadsvanor.

Storföretagen som med sina utsläpp, som förstör miljön mest, verkar inte fastna vid skampålen. Skam gör löntagare kraftlösa och fastnar då enkelt på globala lockbeten. Unga afrikaner lockas däremot med ett gott liv i överflöd.

EU och FN bästa medlen

EU och FN blev ädla medel för genomförande av den nya världsordningen, där ett federalistiskt Europa var början på greve Kallegris plan om den paneuropeiska visionen som innebar överstatlighet med nationslösa samhällen. ”De små stegens tyranni” blev mycket framgångsrikt. Politiker fick sina karriärambitioner tillfredsställda med råge, den borttappade ideologin ersattes med vackra ord om friheter, som varit förödande för folket, naturen och djuren. Jag orkar inte upprepa alla innehållslösa floskler därutöver om medmänsklighet, humanitet, mångfald med mångkultur, som kommit från EU:s alla dörrar, som är helt stängda för insyn när viktiga beslut klubbas.

Korruption och nepotism inom EU och i dess kölvatten har nått nya höjder. EU-bidrag kan även gödsla maffian, där Roberto Savinos maffiabok ”Gomorra” blev livsfarlig. Journalister som vill gräva i detta svindleri lever mycket farligt, liksom andra författare och kulturarbetare som avslöjar ondskan från islams fundamentalister. Salman RushdieLars Wilks och Charlie Hebdo är namn som inte glöms. Nyligen blev en journalist, Viktoria Marinova från Bulgarien, som grävde i misstänkt korruption med EU-pengar mördad. Tre andra journalister har gått samma öde till mötes bara i år i Europa för sitt krävande arbete mot korrupta politiker.

Tryggare kan ingen vara som säljer sig till den globala skaran. Jaga dissidenter och förvandla sanningssägare till brunråttor är i ropet hos de som sålt sin moral, medan andra försöker komma undan med självcensur.

Agenda 2030 är loket

Nu är det Agenda 2030 som utgör det globala loket, dystra klimatprofetior med jordens undergång basuneras ut varje dag, där Donald Trump alltid får sig en känga för att han har vänt ryggen åt Parisavtalet.

Vad jag har märkt så är det de mest välbeställda som oroas mest av klimatförändringar, med rubbning av vindar, havsnivåer, ozonhål och temperatur.Jag tror att det beror på, att de i sitt bortskämda och skyddade liv för en gång skull inte kan köpa sig helt fria. En liten tröst  för dem är subventionen på el-cyklar och Bonus Malus-skatten på bilar. En fattig arbetare i Norrland med långa resvägar gör sig icke besvär eller ägare av dieseldrivna tunga lastbilar med bruttovikt på > 60 ton.

Tänk så påpassligt i tiden allt stämmer med folkutbytet, i första skedet används krigsindustrin till flyktingkrisen och nu är det klimatet som är boven till framtida flyktingströmmar.

Hela tiden är det den vanliga arbetaren, som skall ta smällen av denna folkförflyttning och inse hur priviligierad han är. Rotlöshet i ett nytt land tycker den globala eliten är bra, för då blåser människor lättare omkull eller tar saken i egna händer med införande av till exempel sharialag. Båda företeelserna bidrar till upplösning av samhället och nationen.

Ekonomipriset

Tyvärr är min tillit till amerikanen Paul Romer, en av ekonomipristagarna, klent. Nya rön om hållbar tillväxt och globalt välstånd har svårt att imponera. För vem och för vilka fick jag inte klart för mig. Jag minns bara att han tidigare kastat lystna blickar på Sverige, som är glest befolkat.

Paul Romer, föreslog att 30-40 miljoner ”flyktingar” kunde få komma in och bosätta sig här med självhushåll. ”Skapa frizon för flyktingar i Sverige” löd hans budskap i DN 18/9, 2016.

Är Paul Romers analysmetoder lika verklighetsfrånvända, så får de svårt att förverkligas. Men det är klart att lyfta upp klimatet och tekniska innovationer i teorier om tillväxt är som bränsle för Agenda 2030.

Så här fick Annie Lööf mer ammunition för sin ambition, med fältropet ”Kom till oss” på centerns partistämma för flera år sedan.

Micael Bydén på Stockholm Pride 2016. Pressfoto: Mattias Robertson, Försvarsmakten, press

Söndra, splittra förstör samhällskittet

Verktygen för att söndra nationalstaten är att först förändra språket, sedan förakta landets traditioner och vända upp och ner på det som mejslats fram som sammanhållen klokskap under generationer.

Även här är Sverige bäst i klassen, där det onormala blivit normalt. Ja, vad säger du om mens-certifierade arbetsplatser, ett tredje kön, att kränkthet övertrumfar fakta på universitet och en ÖB som går i Pride-parad?

Ofta får jag nypa mig i kinden för att kontrollera att jag är vaken, men en sak är fullständigt klar enligt den vänsterliberala eliten, allt elände på denna jord är den vite, medelålders mannens fel…”

Text: Harriet Larsson

Källor och relaterat

3 tankar kring ”Sverige alltid bäst i klassen-globalisternas favoritland

  1. Återigen en lysande sammanställning över skeendet i vår galna värld.

    Agenda 2030 som nu har 3 år på nacken (sept-2015) nämns allmänt lite försiktigt i media och möjligtvis av politiker – då främst MP -Lövin – ett dokument som har så omfattande
    skrivningar som kommer ”drabba” oss i den rika världen mycket kraftigt – med Robin Hood liknande effekter är högst olustigt – och nu inom kort dessutom kommer förstärkas med UN Global Compact for Migration.

    Vill även uppmärksamma denna lysande artikel av Harriet i Newsvoice.
    https://newsvoice.se/2018/10/annie-loof-svensk-massneuros/

    1. Tack för uppmuntran och Dina kunskapsfyllda kommentarer med länkar till fenomen/företeelser jag inte känt till. Vilket även inkluderar övriga följare.

  2. Mycket bra Harriet. Stämmer alldeles, man måste vara vaken för att se detta, tyvärr sover många och tror till 100procent på vad som skrivs och sägs i tidningar och media.Återigen vad David Rockefellet sade 1993 nu kontroller vi media.

Kommentarer är stängda.