Sverige 2018 och bidra till Regeringens avgång

En bild säjer mer än tusen ord.
Från Cornelia Dahlberg medlem i den ideeella föreningen Magma, kommer detta stärkande bildmontage, som gärna kan skickas till gamla och nya Sverigevänner.

Insamlingen fortsätter för orättfärdigt ”hets-mot-folkgrupps-dömda” från föreningen ovan, som framöver kommer att redovisa varje krona som kommit in och förtörnat de korrekta och främlingsfientliga vänsterliberalerna.

Tacksamheten är stor för varje krona som sätts in på föreningens konto:

”Överför valfritt belopp till kontonr inkl clearingnr: 8021-8 4031687-9 Swedbank (Åtvidabergs Sparbank). OBS: För alla som inte är Swedbankkunder – skriv siffrorna i en följd: 8021840316879

Betalningsmottagare: MagMa:s Dissidentfond – skriv Dissident vid överföringen!

Utbetalningar till bötfällda personer kommer att rapporteras till de forum som publicerar detta upprop. Nästa gång kan det vara Du som blir ”jaktoffer”.

Upplysningar: Lars-Erik Nilsson, ordförande i ideella föreningen MagMa: e-post seje@telia.com”

Hur sjukt är inte ett samhälle där en minoritet har immunitet mot lagparagrafer och får häva ur sig vad de vill utan minsta repressalie, mer än bortförklaringar från änglakörens vänsterliberaler?
Glöm inte att sprida Olle Ljungbecks upprop med krav på statsministerns avgång.
http://upprop.nu/MRWV

 

 

 

En tanke kring ”Sverige 2018 och bidra till Regeringens avgång

  1. Förstår inte vitsen med att kräva regeringens avgång 1 månad innan valet. Ska vi sedan kräva nästa och nästa regerings avgång? Man kan ju tro att ”byter” vi regering så blir det till det bättre! Nej, till det kommande valet måste vi få bort både partier som politiker genom att rösta/kryssa bort dem. Vi har fått nog av ALLA politiska rötägg. De måste bort i det kommande valet annars kommer de göra oss barskrapade, om de inte redan gjort det.

Kommentarer är stängda.