Mina erfarenheter av fria ord och hur de beslagtogs av de korrekta

Orginalet till detta inlägg har publicerats i Newsvoice.se.
https://newsvoice.se/2018/07/27/vansterliberala-etablissemanget-det-fria-ordet/
I min lokaltidning Östgöta Correspondenten finns en spalt för insändare, under vinjetten ”Ordet Fritt, ” vilket orden inte längre är. Redaktionen borde lägga till ”enbart för korrekta åsikter.”
Eftersom jag alltid varit intresserad av samhällsfrågor skrev jag många debattinlägg från slutet av 80-talet och framåt.
Flertalet debattinlägg utgick från min erfarenhet av rehabilitering och de flesta inläggen publicerades på ledarsidor i tidningen. Rubriker var t.ex ”Biktstol bättre än fler läkartjänster,” ”Sjukskrivning inte lika med sjukdom,” ”Sjuka betalar lönsam lättja,” ”Kyrkans förflackning”, osv.
Detta ägde rum under Sveriges sjukskrivningsepidemi under slutet av 80- talet och under hela 90 -talet.
Då de riktigt sjuka fick betala för att friska sjukskrev sig.
Symbiosen var stark mellan facket, sjukvården och politikerna, som därmed rensade ut de lågproduktiva ur produktionen och friserade arbetslöshetsstatistiken.

De första avvikande åsikterna som jag tog del av i systemmedia, var i DN den 6 maj 1997, en debattartikel av professor Kajsa Ekholm Friedman ”Invandringen leder till sönderfall,” som gladde mig mycket, samma tankar hade jag själv utifrån egna erfarenheter.

https://www.dn.se/arkiv/debatt/dn-debatt-invandringen-leder-till-sonderfall-professor-i-socialantropologi-forklarar-varfor-hon/

Denna artikel resulterade i mordhot, krav på avsked, förföljelse och svartlistning i forskarvärlden, något som professor Karl-Olof Arnstberg också fick pröva på, när han hade fräckheten, utifrån sin forskning påstå att romer också kunde stjäla.
Själv blev jag bara förklarad som kulturinkompetent, så det var bästa att hålla tyst och bara viska i sköljrummet.

Ingrid Björkman, Camilla Stoltenberg i sällskap med respekterade kollegor och författare har ställts i skamvrån och förföljts för sina vederhäftiga forskarinsatser  och publikationer, som de ofta kombinerat med gedigna fältstudier, till skillnad från systemmedias  tidningsredaktörer, som bara känner och tycker.

Frankfurtskolans renhållningsarbete, pågår än
Denna renhållningsiver med att sopa bort faktabaserade sanningar var en rest från Frankfurt skolan, som florerar än i dag med sin kulturmarxistiska agenda, som dagens efterföljare väl lyckats främja. Hela samhället är insvept i mänskliga rättigheter, humanitet, alla lika värde lagen osv från dagis till föskola och ända upp till universitet och högskola.

Här de viktigaste målen:

  • Skapandet av rasismbrott
  • Ständig förändring för att skapa förvirring
  • Undervisningen av sex och homosexualitet för barn
  • Urholkning av skolans och lärarnas auktoritet
  • Enorm invandring för att förstöra identitet
  • Främjandet av överdrivet drickande
  • Tömning av kyrkor
  • Ett opålitligt rättssystem med fördomar mot brottsoffer
  • Beroendet av staten ellere statliga förmåner
  • Uppmuntra nedbrytandet av familjen

(Herbert Marcuse en av Frankfurtskolans förgrundsgestalter hyllas av 68-års studentrörelse. på bilden)

http://www.motpol.nu/lennartberg/2009/08/14/frankfurtskolan-och-68/

Gammal bloggveteran om makten över språket
Detta mejl fick jag från en gammal bloggveteran, som förmedlade länken ovan och som skrev: Makten över språket är Frankfurtskolans kärnidé:

”Frankfurtskolans kärnidé är att äga makten över det talade språket. Genom att målmedvetet påverka samhället med ordkonstruktioner anpassas debatten till den egna önskade politiska inriktningen.

”Till exempel nämns ofta de män från 16 år upp till cirka 35 år som klassas som Ensamkommande flyktingbarn.
Trots att det i huvudsak rör sig om vuxna män med så goda ekonomiska förhållanden att de har råd att betala människosmugglare stora summor för att komma till Sverige visar ordkonstruktionen tydligt att den psykologiska påverkan som makten över språket har och som är så viktig för den politiska agendan.
Ensamkommande anspelar på någon som är alldeles ensam och därmed utelämnad åt sitt öde, flykting anger att någon flyr för sitt liv och slutleden barn är extra känslomässigt och förstärker de två första delarna av begreppet.”

Många har konstaterat inte minst personal från HVB hem, att de ensamkommande varken är ensamma, flyktingar eller barn. Personal har berättat hur vissa skypar med fru och barn i hemlandet  och färgar grånat hår svart med skokräm.

Gamla erfarna journalister ersattes av korrekta
Men under 2000-talet hände något på lokaltidningen.  Gamla erfarna reporter slutade eller gick i pension, den nya ledningen upplät debattutrymmet enbart för ”etablissemanget” dvs. politiker, organisationer, företrädare för verk/myndigheter och kända personer med korrekta åsikter och vi lekmän åkte ut. Om man hade tur gick det ännu att få in åsikter under ”Ordet Fritt” men den ingången blev allt smalare för att slutligen stängas helt för mig, efter att jag börjat blogga utanför åsiktskorridoren och bekände att jag var både nationalist och populist.

Jag har mött många läsare som uppskattat mina inlägg under åren och som undrat varför jag slutat skriva.

Den 30/6 2017 skrev t.ex Siw Edvardsson under ”Dagens Ros” följande: ”…till Harriet Larsson för din insändare 21/6 om lagstiftningen kring terrorbrott. Har saknat dina insändare, instämmer helt och fullt med dina tankar och åsikter. Låt dig inte tystas av någon som tror sig veta mer än andra.”

Tyvärr har de som tror sig veta mer än andra, dvs. de vänsterliberala, postmoderna entusiasterna, som hyllar globalisering och snyftar över påstådd främlingsfientlighet och mot regeringens låtsas-åtstramning av ”flyktingpolitiken” tagit makten över media. Eller mer korrekt uttryck  de är  utsedda som nickedockor av den globala finanselitens medlöpare, där Bonnier och Schibsted koncernerna ingår.

Om de kan se sig i spegeln låter jag vara osagt, men de som rakryggat gör det har min beundran. Om någon ännu inte har läst Arnstbergs bok ”Priset” där 12 författare berättar om svensk repression, så gör det.

Makten över ”ordet” är murbräckan för indoktrinering och dupering och för att tvinga väljare till ”rätta” åsikter och är motorn i de små stegens tyranni enligt den gamla Kallegriplanen, vars förverkligande EU-eliten strävar mot.

MSM:s prioritering av känsla och snyft
Efter 2000-talet fylldes medias debattutrymme  av ledsna, ensamma låtsasbarn ofta med en tårögd medelålders kvinna bredvid, som t.ex. lärare, god man, vänsteraktivist, som fick sin godhet demonstrerad. Vi andra som inte höll med blev refuserade.

Gammelmedia ägnade sällan eller aldrig en rad om alla  offer för  ”kulturberikarnas” framfart. Att kvinnor som blivit utvalda till objekt för deras gruppvåldtäkter fått sina liv förstörda, finns  varken i redaktörernas eller  i Elin Erssons lilla hjärna. Denna aktivist stod upp för ”människan”, när hon demonstrerade i planet som skulle utvisa en 35 årig atghan och Gudrun Schyman fortsätter att tjata om patriarkaliska stukturer, där vita män har förtur.

Samma erfarenheter
Minns att jag blev så glad, när jag läste Gunnar Sandelins debattartikel i DN under 2010
https://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna/ (som redaktören nog ångrar att de tog in, liksom Sandelins och Arnstbergs annons senare, som på en helsida gjorde reklam för deras första bok om ”Invandring och Mörkläggning”).

Här var det någon som hade precis samma erfarenheter som jag i möten med invandrare. Sandelin från socialkontoret och jag från rehabiliteringskliniken.
Krav på medel till semesterresor förekom, till landet som de nyss flytt ifrån och jag förstod tidigt att denna politik skulle leda till framtida kris, långt värre än 90-talets sjukskrivningsepidemi.

Orden blev fria av nätet
Följden blev att många som portats fann vägen till nätet, som jag själv med start under i december 2015. Därför utgör vi, som värnar landet, dess kultur och tradition, ett hot mot planerna på NWO, med folkutbyte. Vilket FN proklamerade, som nödvändigt redan för 18 år sedan, under täckmantel demografin i Europa med åldrande befolkning.
https://samnytt.se/18-ar-gammal-fn-rapport-europa-ska-ta-emot-159-miljoner-migranter-till-2025/

Nu blir det i stället pensionärer som får knega på så länge de orkar, för den nya adeln måste försörjas och de som inte orkar riskerar att öka landets rekord i fattigpensionärer.

Censur
Därför är aktiviteten på topp hos köpta politiker för att stänga till munnen på oss. Nya lagar, böter tack vare skattefinansierad näthatgranskare blev vardag. Minoriteter får häva ur sig vad de vill under vänsterelitens moraliska paraply och bredvillig hjälp med att få bort obehagliga ord kommer från nätets ägare av Google, Facebook, Youtube.

Men jag ska inte klaga, jag befinner mig i gott sällskap med alla andra som refuseras från dagstidningar. Jag är stolt över att befinna mig i det sällskapet och inte tillhöra ”änglakören”som tycker synd om alla fattiga och svaga i hela världen.

Läs Gunnar Sandelins aktuella artikel i Det Goda Samhället.

https://detgodasamhallet.com/2018/07/26/gammelmedia-ar-sig-likt-trots-allt/#comments

4 tankar kring ”Mina erfarenheter av fria ord och hur de beslagtogs av de korrekta

  1. Hur kan regeringen ha samvete att ljuga om de verkliga afghankostnaderna? Hur kan man vilja ta emot 9000 elever från andra länder, när vi inte har tillräckligt med lärare för de elever som redan finns i svenska skolsystemet? Det är tydligen inte bara pensionärerna som 7-klövern struntar i, utan även landets ungdomar är man likgiltig för.

    1. Nätet vimlar av absurditeter, så varje medborgare med en gnutta förstånd borde inse att politikernas manus kommer utifrån. Längst ut finns Rotschilds banimperium. Men impregneringen med värdegrunden sitter så hårt, så att stora delar av hjärnans frontallob förlorat sin funktion beträffande förståndet.

  2. Ja ord är makt. Hat och hot används ofta det är mycket starka ord. Dessa ord används istället för att inte tycka om eller annan åsikt. Mina föräldrar tog emot en ensamkommande flicka under andra världskriget hon var 9år med adresslapp runt halsen. Hon kom från Holland och stannade i familjen nio månader. Dagens förvrängda ord stämmer inte.

Kommentarer är stängda.