Sveriges bränder: En förklaring, Polen hjälp, ett brev, samt 18 artiklar till, för de som inte vill se att kejsaren är naken

–  Jens Ganman förklarar: DEN HUMANITÄRA STORMAKTEN
”…som alltid står först i ledet när det gäller att läxa upp andra länder för deras moraliska tillkortakommanden.
Men som får allt svårare att knyta sina egna skor.
Eller släcka sina egna bränder.
Och nu – som högerextrem lök på den HBTQ(r)-certifierade laxen – räddade av Polen…
Polen.
Vår mångkulturella antites.
HUR ska vi krångla oss ur detta?
Det är som om Stålmannen skulle ha räddats ur en brinnande skyskrapa av  Lex Luthor.

http://projektsanning.ronnquist.com/2018/07/21/jens-ganman-forklarar-den-humanitara-stormakten/
Henrik Lilja Rönnquist
(är krönikör på nättidning Nyheter i Dag, där Jens Ganmans förklaring publicerats)

 – Polen:
”Våra hjärtan är med det svenska folket, inte med den svenska eliten!

Vi hjälper det svenska folket, inte er regering”, säger Dominik Tarczyński från det polska regeringspartiet Lag och Rättvisa med anledning av de 139 brandmän som Polen skickar till Sverige.Han vänder sig också emot att den svenska regeringen tidigare markerat stenhårt mot Polen. — Kalla oss inte fascister eller nazister, säger han till Nyheter Idag den 22 juli 2018. 

https://nyheteridag.se/vara-hjartan-ar-med-det-svenska-folket-inte-med-den-svenska-eliten/

– Brev till Annie Lööf 

From: Sandor … Sent: Saturday, July 21, 2018 9:41 AM
To: annie.loof@riksdagen.se ; npp@centerpartiet.se ; paula.bieler@riksdagen.se
Subject: hycklerskan besöker brandområde

Malmö 21-7-2018

Till Annie Lööf, c

Ser i sydsvenskan att du tillsammans med förste ordföranden för centerpartiet varit uppe och besökt brandområden utanför Ljusdal.

Vad var meningen med ditt besök? Kan knappast tro att du var där för att bidra med något konstruktivt som att dra slang eller på något annat sätt jobba med att släcka bränderna.

På bilden i tidningen så ser du ut att promenera i lugn takt med någonting i handen som kanske är en läsplatta eller något liknande och din vice ordförande Anders W Jonsson verkar vara mest intresserad av att studera sin mobil. Det är alltså inte en bild där ni båda är sysselsatta med att bidra till släckningsarbetet på något sätt.

Så jag undrar på ren svenska, vad fan hade ni där att göra?

Antagligen så var ändamålet med det meningslösa besöket att på ett vidrigt sätt försöka dra in några fler röster till ditt parti i det stundande valet.

När man betänker att ditt förräderi mot ditt eget folk när du var med och röstade för att 9000 afghanska åldersbedragare även i fortsättningen kan belasta den svenska ekonomin genom sin närvaro i landet så tror jag knappast att ditt besök utanför Ljusdal inbringar särskilt många nya röster.

Dom kostnader som åldersbedragarna utgör skulle kunna täcka kostnaderna för bränderna många gånger om. Tänk om dom pengarna istället hade gått till att köpa in några liknande flygplan som dom italienska som nu hjälper till med släckningsarbetet.

Bristen på resurser inom detta område visar med all önskvärd tydlighet att du och andra svenska politiker sätter mångkulturella lycksökares intressen långt före dom elementära resurser som istället borde gå till att ta till vara svenska medborgares intressen som att värna om  människors egendomar och liv.

Att Sverige inte har råd med ett brandförsvar värt namnet samtidigt som man hyser åldersbedragare för mångmiljardbelopp och är tvungna att tigga om hjälp av andra länder visar på ett ypperligt sätt vilka svin vi har som leder detta landet och vad dessa svin prioriterar före sina egna landsmäns säkerhet. Och i denna skaran av svin så innehar du en tätplats.

Hade jag varit en av dom som bor i dom brandhärjade områdena och stött på dig och ditt sällskap så hade jag nog inte dragit mig för att spotta dig i ansiktet, Annie Lööv, för det är vad ditt hycklarbesök hade varit värt.

Att du inte ens har så mycket skam i kroppen att du i  varje fall kunde hålla dig borta från dom områdena där folk riskerar allt av det som dom byggt upp genom årens lopp visar bara ännu mer hur simpel du är.

Vi träffades när du var här nere i Malmö och signerade din bok, vilken jag ännu inte har läst och inte heller kommer att göra, och det förvånar mig att du inte tog med dig ett antal böcker och stog och signerade och sålde dom uppe i Ljusdal också.

Hoppas att kunna träffa dig här i Malmö i den stundande valrörelsen och då skall du få tillbaka din bok tillsammans med något annat också.

Skulle vilja ha svar på mina två frågor som jag ställer till dig angående ditt besök. Men troligtvis så kommer jag inte att få det denna gången heller för politiker som du har för vana att inte höra av sig när det ställs obekväma frågor.

M I V H (I står för icke!)

Sandor Herold, Malmö”

……………………………………………………………………………………………….

Sveriges bränder har fått nätet att svämma över av upprörda artiklar. Kanske fler upptäcker att kejsaren är naken, om ej så läs:

https://ledarsidorna.se/2018/07/alla-visste-om-bristerna-i-civilforsvaret-det-blev-en-mardrom-for-civilsamhallets-sakerhet/

http://projektsanning.ronnquist.com/2018/07/19/den-mest-omojliga-av-ekvationer/

https://ledarsidorna.se/2018/07/sverige-forst-eller-att-se-om-sitt-hus/

https://kvartal.se/kommentar/0kna6ujjfosb86k4aj37clkieucfug

-https://jennypiper.blog/2018/07/21/internationellt-nyhetssvep-2018-07-21/

-https://uvell.se/2018/07/20/elcyklar-till-ostermalmsbor-istallet-for-brandplan/

-https://www.sydsvenskan.se/2018-07-20/koll-pa-branderna-i-siffror?utm_source=fb&utm_term=6a611c00-2d13-5a79-b746-f575d7fba779&utm_medium=list-bottom&utm_campaign=ushares

https://www.dn.se/nyheter/varlden/finlands-skogsvagar-ger-snabba-utryckningar/

https://www.skogssverige.se/hur-manga-haprocent-av-sveriges-yta-tacks-av-barr-respektive-lovskog

http://www.metla.fi/suomen-metsat/index-se.htm

https://skogsforum.se/viewtopic.php?f=15&t=15844

https://ledarsidorna.se/2018/07/skogsbranderna-delvis-ett-resultat-av-en-ointresserad-politisk-ledning/

-https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7002566

https://www.expressen.se/nyheter/brandchefens-krav–mitt-i-brandkaoset/

https://www.expressen.se/kronikorer/lotta-groning/jag-horde-lofven-och-jag-skams-/

-http://www.dagensjuridik.se/2017/06/msb-satsar-10-miljoner-pa-genusforskning-ska-ga-till-botten-med-maktrelationer-vid-krishante

-https://nyhetsbyran.org/2018/07/20/testade-brandflyg-men-det-ansags-for-dyrt/

-https://www.expressen.se/nyheter/experten-branderna-kan-falla-regeringen/

 

 

 

2 tankar kring ”Sveriges bränder: En förklaring, Polen hjälp, ett brev, samt 18 artiklar till, för de som inte vill se att kejsaren är naken

  1. Hm. om Polen skickar 139 brandmän till Sverige då vet man förmodligen, att det kommer inte att bli några bränder i Polen! De är ju med i NATO, men inte vi.
    Allt syftar till att få det till att låta som att det är bra för Sverige om vi går med i NATO. Sedan blir det tacktal till NATO där Polen hamnar i skymundan.
    Tydligen är det bara i Norge och i Sverige som det BRINNER som bäst. Med andra ord kommer de svenska politikerna snart proklamera att VI har tagit ett beslut om att vi skall ingå i NATO. Någon Folkomröstning kan vi glömma. Vi lever ju i en skenbar demokrati som styrs av en politisk diktatur.
    Det verkar som att man inte törs eller behöver ”rigga” årets val, med tanke på SD söker stöd hos M. M ligger just nu på 15 %. M fick 15,2 % av valrösterna 2002 och 26,2 % vid 2006 års val! Denna ÖKNING på 11 % enheter från det tidigare valet har aldrig hänt i modern tid enligt ett uttalande fån statistikprofessor Sören Holmberg som närvarade vid valvakan 2006.
    Att inte hans ”klockor” började ringa kan te sig märkligt, men vem skulle tro att svenska politiker med hjälp av utländsk underrättelsetjänst skulle sno valet genom att rigga det. Med riggat menar jag att man ändrade siffrorna i röstlängderna när de överfördes via datanätet. Detta borde vara enkelt att kontrollera, då det var i princip statistiskt osannolikt (nästan omöjligt) att ett svenskt enstaka etablerat parti kunnat göra en sådan KRAFTIG uppgång från valet 2002 till 2006.
    Undrar om Sören Holmberg gjorde någon statistisk säkerhetskontroll efter valet?
    Detta med att statistiskt få det bekräftat om valet 2006 var manipulerat eller inte, borde vara enkelt att påvisa av universiteten. Varför gjordes ingen sådan, M (och ni övriga)?

  2. Från min syster:
    Läst dagens , bara så bra , håller bara med. Vad farao gjorde Anni Lööf där, sprätter runt och tar plats, inte farao hjälper hon till med att dra slang, fixa smörgåsar eller något annat nyttigt och Isabella Lövin pratar om klimatförändringar där människor sliter i elden. Ingen av dessa politiker drar på sig ett par blåbyxor och hjälper till i katastrofen bara munnen går som vanligt!

Kommentarer är stängda.