Till Polismyndigheten. Anmälan mot Skolinspektionen.

Tänk om fler hade samma ork som Olle Ljungbeck att agera, både med plakat och pennan mot den pågående islamiseringen.
Jag undrar om polisen visar samma energi med denna anmälan, som de visade för ett par veckor sedan, när de kontrollerade Olles plakat. Kränkande ord (som de inte fann) måste straffas, men muslimska skolflickor får kränkas varje dag, trots förbud i Svea Rikes Lag.
Då måste även Löfven inse att något är fel, men det gör han inte. Den förkastliga lika värde lagen har gjort honom blind.
När majoriteten inser islamiseringens framfart och politikernas svek, då kan det vara försent.

……………………………………………………………………………………………………
”Undertecknad anmäler härmed skolinspektionen för att man lämnat Vetenskapskolan i Göteborg rätten att etablera en ny friskola på religiös grund i Gävle (Bomhus).
Skolan har getts namnet Nya Kastets skola och beräknas starta i höst med ca 100 elever.
Skolinspektionen har avslagit begäran om att driva skolan två gånger. Men när ägarna begärde det en tredje gång godkände Skolinspektionen ansökan.
I medierna har det nu framkommit att ägarna och företrädare för skolan har tydlig koppling till islamistisk extremism. Den kommer enligt företrädarna att ha en islamistisk profil.
Svenska skall inte vara första språk vilket självklart förhindrar integration.
Skolan kommer också att bryta mot grundlagsfäst och i allmän lagstiftning fastlagt förbud mot åtskillnad mellan könen i frågor där lagstiftningen helt förbjuder detta.
Självklart innebär tillståndet från Skolinspektionen brott såväl mot vår grundlag som FN.s konvention om mänskliga rättigheter med hänsyn till den extrema profil den kommer att ha.
Jag vill här framhålla skolinspektionens ständiga brott vad gäller tillståndsgivning till religiösa skolor. När vi i dag så gott som dagligen får höra om allt starkare utveckling i Sverige av extremism är det ytterst förvånande att en skola med denna inriktning kan ges tillstånd.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gövle

2 tankar kring ”Till Polismyndigheten. Anmälan mot Skolinspektionen.

  1. Skolan skall inte ha svenska som första språk.
    Ett land som inte undervisar på landets språk och så talar regeringen om behov av integration. den tycks mena att svenskar skall arabiseras.
    Kan dårskapen bli större?

Kommentarer är stängda.