Schengen avtalet kan förvandla gymnasieamnestin till en bumerang!

Regeringen och Annie Lööf var nog höga på medmänsklighet, så kognitionen med förstånd och logik var satta ur spel, när de godkände gymnasieamnestin i riksdagen. Men efter denna berusning kom baksmällan, efter att ha negligerat remissinstanserna.
Migrationsdomstolens utlåtande i Malmö om att identitet måste styrkas för att denna låtsas- amnesti skall äga giltighet enligt lagen, hade dessa godhetsapostlar glömt bort i sitt godhetsrus. Majoriteten av dessa (barn) – ynglingar – vuxna män har slängt identitetshandlingarna överbord och då hjälper det inte att deras ömhetstörstande kvinnor skriker sig gula och blå, om att de är ju baaarn…

Schengenavtalet kan sätta käppar i hjulet
Inte nog med detta så sätts fler käppar i hjulet för att denna ohemula medmänsklighet skall få blomma ut, nämligen Schengenavtalet.

Johan Westerholm på Ledarsidorna.se redogör för att gymnasielagen kan tvinga Sverige att lämna Schengenavtalet!
https://ledarsidorna.se/2018/07/gymnasielagen-kan-tvinga-sverige-att-lamna-schengensamarbetet/

JW påpekar att Schengenavtalet, med dess krav på att en person inom Schengenområdet skall kunna göra sin identitet som klarlagd för att kunna söka asyl står över svensk rätt.

Ve och fasa för EU:s springpojke nummer ett!
Kanske detta dilemma gjorde att statsministern hellre ville festa loss på bröllopsfest med Kennedy klanen, än att ta ansvar för vad hans ”makten framför allt” ställt till med på hemmaplan? De kanske fann varandra i sina utgjutelser över Åkesson och Trump?

”Enda vägen ut för Sverige, om domen står sig, är att antingen riva upp lagstiftningen och därmed dra tillbaka amnestin för de iransk-afghanska hazarerna eller lämna Schengenområdet och i förlängningen förbereda för ett lämnande av EU”

Jiiippi, då kunde Löfven slå ihop sig med både AfS och SD!!!

Men han får nog riklig belöning av den globala finanseliten, precis som Anders Borg och Fredrik Reinfeldt fick, som öppnade rikets dörr för unga, friska män utanför Europa, som vill leva gott på skattebetalarna. Fattiga och sjuka märker främst av den höga notan från politikers svek mot sina landsmän, lagrådet och nu också mot Schengenavtalet.

Återvändandesambandsman
Inte visste jag att migrationsverket hade en återvändandesambandsman” vid namn Terje Torvik, som Projekt Sanning redovisar, här återgivet av Merit Wager.

Merit Wager: ”Det finns enligt Terje Torvik en mur av motvilja mot att ens tänka på ett nytt liv i Afghanistan hos många asylsökande.
Ofta förstärker de sökandes nätverk i Sverige dessa tankar.”

Gode män kan bli av med sina godhetsinkomster, vilket kan uppgå till betydande belopp om man servar många ”ensamma barn.”
Flyktingindustrin och lån står för en stor del av landets högkonjunktur. Smarta blir förmögna, lata bidragsförsörjda, de som arbetar får knega på helst till 80-årsdagen och resurssvaga blir målgrupp för besparingar.

Torvik påpekar att varken fattigdom, bristen på framtidstro, landets korruption eller säkerhetsläget berättigar till asyl eller uppehållstillstånd, något som stjälpande nätverk vägrar förstå; är att deras ”godhet” inte står över lagen och ingångna avtal.

Torvik ”Jag är inte naiv, det är inte lätt att återvända. Men de flesta kan etablera sig som entreprenörer. Det råder brist på exempelvis elektriker, plåtslagare, snickare, bilmekaniker, kockar, personer som talar engelska och it-tekniker…..”
”….Jag tycker att Sverige ger ett mycket bra stöd till de återvändande – om de vill ta emot det.

Men det är det få som vill.

Länkar:
– http://projektsanning.ronnquist.com/2018/07/05/merit-wager-det-finns-enligt-terje-torvik-en-mur-av-motvilja-mot-att-ens-tanka-pa-ett-nytt-liv-i-afghanistan-hos-manga-asylsokande-och-ofta-forstarker-de-sokandes-natverk-i-sverige-dessa-tankar/

– http://www.forvaltningsrattenistockholm.domstol.se/Om-forvaltningsratten/Nyheter-och-pressmeddelanden/Migrationsdomstolen-tillampar-inte-det-sankta-beviskravet-rorande-utlanningars-identitet-i-den-sa-kallade-gymnasielagen/

En tanke kring ”Schengen avtalet kan förvandla gymnasieamnestin till en bumerang!

Kommentarer är stängda.