Sjuklöverns mantra: Vi vägrar samarbeta med SD, som vill rädda landet!

I detta gästinlägg gör Olle Ljungbeck åter en gedigen genomgång av politikers svek och förräderi mot folket, som fått betala ett högt pris för deras falska humanitet i sin ”flyktingpolitik”som eroderat både välfärd och trygghet i landet. Under årtionden har de riktad sitt hån mot SD och deras Sverigevänner, för att dölja sin egen skuld i folkhemmets raserande. Deras egen karriär är överordnad folkets väl och kan enbart förklaras med moraliska brister.
Se nu till att Din röst blir värdefull och bidrar till läkning av Moder Svea!
Inte minst efter Löfvens svek på EU toppmötet, där han snabbt skrev på ”frivillighetslistan” för fortsatt invasion av afrikaner. Hans svek mot sitt eget folk är skräckinjagande.
………………………………………………………………………………………………………..

”Vi förhandlar inte med Sverigedemokraterna (SD)!
I nästan vartenda framträdande där någon av sjuklöverns representanter är med får vi som ett mantra höra; ”Vi förhandlar inte med SD”. Senast var det Jan Björklund i polemik med Jimmie Åkesson, där Björklund blev helt krossad.

När Sveriges värsta förbrytare och landsförrädare – sjuklövern – genom tiderna, hela tiden beskyller SD för rasism, etc etc, måste man ställa frågan;  Är dessa personers känslokyla och total frånvaro av ånger – patologisk – i likhet med vad vissa andra folkförrädare har givit uttryck för?

För hur kan man helt ignorera den fruktansvärda katastrof de genom sitt handlande orsakat Sverige och svenska folket. Ingen frisk människa kan ju bagatellisera de skador och den förödelse – inte minst otryggheten för Sveriges kvinnor – som de skapat med sin falska humanism. De skador de vållat vårt land kan jämföras med vad som händer i ett land som våldtagits av ett fientligt sinnat land.

Ingen gång i historien har Sverige och de svenska medborgarna utsatts för så mycket våld i form av mord, terror, våld-täkter/gruppvåldtäkter, rån, sextrakasserier skadegörelse på egendom (bilar, byggnader etc ) för tiotals miljarder årligen sedan 2005. Att sjuklövern bär ansvaret för detta är ett faktum.

Endast individer med en patologisk personlighet kan förneka och förringa så fruktansvärda brott, som sjuklövern är upphov till. Men inte nog med att man inte erkänner sitt ansvar och sin grova brottslighet utan man tänker också kandidera för en ny mandatperiod!

Den individ som trots deras fruktansvärda brott är beredd att återvälja dem för en ny period borde fundera över vilket liv alla våldtagna kvinnor har i dag, vilken otrygghet så gott som varje kvinna/flicka känner i dag. Och detta gäller även invandrarkvinnor, som också helt lämnas utan skydd. Där får ”skäggiga skuggor” obehindrat övervaka deras liv.

Moraliska brister
Att överhuvudtaget acceptera självtagna epitet som feminist etc för sådana som Stefan Löfven, Jan Björklund, Jonas Sjöstedt, Gustav Fridolin, Ulf Kristersson, Annie Lööf, Ebba Busch Thor med hänsyn till hur de dagligen tillåter Korantrogna fundamentalister får skända och våldföra sig på kvinnor, att inte stävja våldet måste bero på grava moraliska brister. Där rättsväsendet inte heller ligger långt efter i sin iver att fria istället för att fälla, när det gäller utomeuropeiska gärningsmän.

Självklart beror dessa inskränkta och trångsynta påhopp från sjuklövern mot Jimmie Åkesson på svaghet från deras sida. Men framförallt gör de det för att inför folket maskera sina enorma brott.

Historien har ju visat hur de värsta förbrytarna genom historien hela tiden anklagade oskyldiga människor för brott dessa inte begått för att dölja sina egna. Detta borde den sammansvetsade politiska eliten ta lärdom av.

Aldrig erkänna sina fel och brister
Att inte en enda gång erkänna och be alla, som drabbats av invandrares våld och terror om förlåtelse och lova att utvisa alla som gjort sig skyldiga till brott där straffskalan är fängelse visar på en ondska och gemenhet som saknar motstycke.

Att som nu, sjuklövern dagligen (istället för att erkänna sin egen skuld) söker missleda medborgarna om att Sverigedemokraterna (SD) inte skulle vara demokrater etc  gör man givetvis därför att deras egen skuld är så enorm när det gäller ödeläggelsen av välfärdssamhället och Sverige som ett tryggt samhälle att leva i, för att därmed rikta medborgarnas kritik bort från sig själva. Att Sjuklövern är landsförrädare och de största brottslingar någonsin är obestridligt.

Ekonomiska migranter och obestridliga fakta
SD har hela tiden, sedan de kom in i riksdagen 2010 arbetat för att värna det bästa i det som en gång var folkhemmet är också obestridligt.

Varför sjuklöverns lögner endast är ett sätt att rädda sig själva från folkets dom och den kommer. För nu har den migrantrelaterade brottsligheten och nyanländas extrema förturer spillt över även på medelklassen.

  • Att sjuklövern är ansvarig för massinvandringen och därmed skyldig till de ödesdigra konsekvenserna för Sveriges folk är
  • Att massinvandringen inte utgjordes av i huvudsak individer som flydde av skyddsskäl är obestridligt. Flyktingar ersätts numera oftare av ekonomiska migranter tom inom EU. Även om Stefan Löfven och Ann Linde har svårt att ta dessa nya ord i sin mun.
  • Att ca 80 procent ”flydde” av ekonomiska skäl är obestridligt.
  • Att detta kunde ske berodde på att Sjuklövern ville att världen skulle se dem som humanister vilket de inte är. Detta är också
  • Att sjuklövern är ansvarig för de våldsdåd i form av bilbränder, stenkastning mot blåljusfordon, mord, våldtäkter/gruppvåldtäkter, rån, sexuell terror, otrygghet framförallt för kvinnor/flickor, liksom förstörelse av egendom för miljarder varje år är
  • Att sjuklövern tillåter ”invandrare” bryta såväl mot FN-deklarationen om de mänskliga rättigheterna liksom mot Sveriges grundlagsfästa och i allmän lag fastlagda grundvärderingar

Sådana brott är t ex barn- och tvångsäktenskap, könsstympning av flickor, ”hedersrelaterat” våld, som innebär kränkning och våld mot kvinnor/flickor. De religiösa muslimska friskolorna kränker ständigt flickor. Detta är obestridligt.

  • Att det råder allmän otrygghet i samhället, liksom otrygghet för personalen på våra sjukhus, skolor, förskolor etc orsakad av invandrare är obestridligt. Självklart är sjuklövern ansvarig för att detta tillstånd inte bryts.
  • Att samhällsekonomin till följd av invandringen slår mot vård, skola och omsorg, att dessa områden inte kan upprätthålla minimiservice är
  • Att sjuklövern gemensamt är ansvarig för detta katastrofala förfall för Sverige som välfärdsstat och ett tidigare tryggt samhälle bär hela Sjuklövern ansvar för. Men främsta ansvar bär givetvis regeringen med Stefan Löfven i spetsen.
  • Att Stefan Löfven mer än någon annan regeringschef sedan demokratins införande är den mest lögnaktige någonsin är

Han har förutom ovanstående även brutit utvecklingen av tidigare kvinnliga och manliga politikers strävan efter jämställdhet mellan kvinnor och män. Kvinnorna/flickorna i Sverige lever i dag under regeringen Löfven under så otrygga, hedersvåldspräglade förhållande att något sådant aldrig tidigare   har ägt rum i Sverige. Detta är obestridligt.

Mot detta står en helt annan och sannare bild av Sverigedemokraterna, än den sjuklövern liksom den statsunderstödda mediavärlden söker skapa.

  • Att Sverigedemokraterna i sin gärning alltid haft och har Sverige och svenska folkets bästa som mål är
  • Att Sverigedemokraterna alltid som riksdagsparti hävdat grundlagarnas efterlevnad är

När Sjuklövern genom decemberöverenskommelsen bröt mot grundlagen och en av grundpelarna i vår demokrati – parlamentarismen – gick SD mot detta men blev överkörda. Detta är obestridligt.

  • Att Sverigedemokraterna alltid i riksdagen hävdar svenska folkets intressen i motsats till Sjuklövern är Vänstern bevakar i stället illegalas intressesfär.

Förstärkt eller försvagad demokrati?
Den medborgare som i kommande val lägger sin röst på Sverigedemokraterna kan därför räkna med att de grundvärderingar vi hittills grundlagsfäst och som en majoritet av Sveriges folk anser omistliga fortsättningsvis kommer att hävdas av SD.

Den som däremot lägger sin röst på sjuklövern får räkna med att demokratin försvagas, att de värderingar vi anser omistliga kommer att ersättas av värderingar från kulturer där demokrati är bannlyst och där jämställdhet mellan könen är ett brott, men också införandet av normer som helt strider mot den civiliserade staten.

 Svensson, Du har två vågskålar!
Hur kan man å ena sidan påstå att man är såväl humanist som feminist, när man genom en helt oansvarig och oorganiserad invandring skapar en situation där majoriteten av det egna landets kvinnor/flickor lever i otrygghet och rädsla för att bli utsatta för våldtäkt.

– Hur kan det vara humanism och feminism att satsa hundratals miljarder på ”invandrare” från den kanske mest människofientliga kulturen/religionen och stillatigande åse hur dessa våldför sig på det egna folket genom mord, våldtäkter, sexuella trakasserier, rån, skadegörelse för miljarder, skjutningar så gott som dagligen etc etc.

Miljarder skall nu årligen läggas på förorten för att bryta segregationen lovar statsministern och Ylva Johansson lovar ytterligare höjning av ålderspensionen. Svensson med barn och barnbarn skall arbeta till de stupar, medan nyanlända är helt utan krav på egen försörjning. De kan deltaga i anställningsbara åtgärder fram till ålderspensionen och leva gott på bidrag från värdlandets folk som brandskattas på sitt kapital. För snart skall > 400 000 anhöriga in, som skall försörjas.

Fake News från köpt media
Samtidigt som man accepterar detta våldförande på det egna folket beskyller man SD – som i sin gärning allt ifrån inträdet i riksdagen gjort allt för att värna det egna folket – för gärningar de aldrig utfört. Självklart hade dessa lögner och förljugenhet inte kunnat föras fram okritiskt från Sjuklöverns politiker, om vi haft en fristående press och inte som nu köpt av sjuklövern genom statliga bidrag.

Innan Du går till val Svensson bör Du lägga vad jag sagt här om sjuklövern respektive Sverigedemokraterna i varsin vågskål. Om Du gör detta får Du en tydlig värdemätare på vilket parti Du bör välja för att Sverige återigen skall bli det trygga, sammanhållna och framgångsrika land det var tills Sjuklövern förstörde det.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

6 tankar kring ”Sjuklöverns mantra: Vi vägrar samarbeta med SD, som vill rädda landet!

  1. Läste på Nyheter idag att ”Efter domstolens sågning – nu kräver SD och M att afghanlagen rivs upp: ”Extrem inkompetens”. Hur kan M överhuvudtaget prata om inkompetens! Det är ju det enda de besitter. Själva släppte det in 165.000 nyanlända innan man lämnade makten förutom alla de 100-tals Miljarder som man slängt i sjön genom sina otaliga tvivelaktiga affärer. Att M kräver ansvar är ett rent hån. Man har väl aldrig någonsin genom sin politik tagit ansvar för den svenska välfärden. Oavsett vill både SD och M komma undan det s.k. övertagande av de 9.000 Afghanerna. Bäst att bli av med problemen tills vi TAR makten. Usch, och dessa är ”våra” politiker!

  2. Håller helt och hållet med. Man lägger INTE sin röst på de partier som har förstört Sverige. Det finns andra partier att rösta på. Trots att det kan kännas som om man slänger bort sin röst så har den i varje fall inte direkt bidragit till Vansinnespartierna. Rösta på det parti som din själ mår bäst av, annars blankt.

  3. 7-klövern bryr sig inte om svenska folket . Hur kan man bli så ond mot sitt eget folk? Jag har svårt att förstå även om man blir köpt. Tänker dom inte på sina barn och barnbarn. Blir man så oerhört förblindad?

  4. Sjuklövern har svikit svenska ungdomar, ja hela svenska folket. Genom att förflytta svenska ungdomar sist i boststadsköer har politikerna försvårat för dem att bilda familj
    och skaffa barn. Det här har pågått i så många år att vi redan nu kunde ha haft fler utbildade sjuksköterskor och lärare.
    Varför är det bättre att importera utomeuropeiska analfabeter och lågutbildade personer, som saknar asylskäl?

  5. Om deras mantra helt plötsligt blivit gemensam i hopp om att deras budskapet om att man vägrar samarbeta med SD, kommer att ge dem makten! Med ett sådant förhållningssätt finns det egentligen INGEN anledning överhuvudtaget att rösta på någon av ”De 7 lagliga (rövar)gängen”! Vårt hopp ligger alltså hos SD, eftersom det ligger i linje med vad folket tycker! Eller menar man att Sjuklövern är det ENDA alternativet att rösta på i det kommande valet? Snacka om att göra krokben på sig själva. Hoppas Sjuklövern halveras. OBS! Jag är Ej SD anhängare eller till någon av de 7. M.a.o. jag är en politisk vilde, ha ha.

  6. Klart att sjuklövern inte kan samarbeta med SD
    som i årtionden påtalat problem som okontrollerad invandring medför.
    Att samarbeta med ett sådant parti skulle innebära att SD haft rätt och sjuklöven fel.
    Det är lika osannolikt att partierna skall bete sig så, som om brottslingar skall samarbeta med polisen. De är därför hänvisade till att beskriva problemen som inte längre kan förtigas, som om de drabbat landet likt en okänd farsot och inte har med massinvandring att göra. Tyvärr tror många väljare på det eller anser att nackdelarna inte överväger fördelar om löften av högre bidrag.

Kommentarer är stängda.