Historien bara upprepar sig – de förtryckta blir de nya förtryckarna.

Har Ni märkt att vänsterns berikning, lönsamhet, medmänsklighet, humanitet osv börjar få konkurrens i systemmedia. Flera av systemmedias redaktioner släpper nu fram kritiska artiklar och krönikörer i sina spalter. Kanske för att det nu är säkrast att sitta på två stolar samtidigt, när folkopinionen vänder sig mot den mångkulturella enfalden.

Krönikör Johan Hakelius tittar bakåt och ser här stora likheter med 1800-talet, i en krönika i Expressen. Överklassen föraktade då den smutsiga underklassen, som ofta kallades för ”The Great Unwashed.” att jämföra med Hillary Clintons deplorabels. Aristokraterna hade en gränslös solidaritet med andra länders överklass, vilket kan jämföras med statsministerns svassande för Donald Tusk och Jean Claude Junker i EU i dag.

Men efter hand hände något, en medelklass växte fram i industrialiseringens kölvatten och solidariteten riktades också mot landet, även om klasskillnaderna fanns kvar.

Så här skriver JHDet var då en våg medelklassuppror svepte över Europa. Det var två saker upprorsmakarna ville ha och på de flesta platser förr eller senare fick: liberaliseringar och nationell sammanhållning.
Klasskillnaderna fanns förstås kvar, men det där med nationen gjorde ändå att saker skars lite annorlunda. Lojaliteten mellan klasserna fick konkurrens med lojaliteten mellan landsmän. Utan det skulle vi nog aldrig ha fått några välfärdsstater, kanske inte ens demokrati,”
som nu effektivt monteras ner av den globala elitens gränslöshet, gällande nationsgränser och girighet.

Du gamla Du fria lever farligt
Ett liknande uppror pågår nu mot dagens politiska adel med medlöpare. Deras solidaritet är inte med landets folk utan med likasinnade i världen. EU och FN är lockande karriärplattformar, som den globala finanseliten gillar. Den vänsterliberala eliten föraktar både gårdagens nationalromantik och dagens nationalister, vilket gör att Du gamla Du fria och Sverige, Sverige fosterland lever farligt. Psalmen ”Fädernas kyrka” har kyrkan redan rensat ut.


Tänk på bondeparet som hade sprayat sina höbalar i blått och gult som hyllning till fotbollslaget under VM och genast blev anklagade för rasism. Dumheterna och falsarierna från vänstereliten tar aldrig slut.

Eliten gillar teorin, men glömmer förverkligandet i praktiken
Dessa ideologiskt sammansvetsade pådyvlar oss sin moraliska överlägsenhet, med mångkulturens berikning. Detta är inte nog, vi skall även äta och dricka rätt, resa mindre, vara miljömedvetna, gilla olikheter, vara HBTQ certifierade och ha rätt värdegrund. Folket skall leva efter dessa råd i praktiken, moralisterna gör det endast i teorin.

Enkelt uttryckt är det ett styrande etablissemang mot upproriska landsmän, som nu fått nog av pekpinnar och ser SD som det enda alternativet för protest.

För skrapar man på ytan av sjuklövern så är de av samma skrot och korn. EU och FN utgör tryggheten, för skulle väljarna bojkotta deras budskap om fortsatta globala framtidsplaner, så litar de på att EU sträcker ut sin hjälpande hand med försörjningen, som signaturen Jan Ivarsson påpekade i sin kommentar den 23/6.

Samma skeende pågår i hela Europa.
Tidigare har denna maktelit genom lojal media haft monopol på sanningen. Därför måste alternativa källor på nätet tystas, som ger oss nya perspektiv på händelser och sammanhang i världspolitiken. Nyheter som inte filtrerats av Bonniers och Schibsteds direktiv.
Politiker och journalisterna har ingen kontroll över sociala medier, därför skall de kväsas. Censur och kontroll är nödvändigt av folkets plattform. Därför pågår nu inflation av skrämselpropaganda med fake news, trollfabriker, hate speech, när varken brunstämpling eller hetsmotfolkgrupps-böter hjälper. Detta är orsaken till EU:s förtryckariver av yttrandefrihetens fria ord, som inte får flyga fritt.

Sociala medier gör vägen längre till NWO och kortare till nationen.

Enda trösten är att folket, politikernas barlast, för eller senare alltid gjort uppror mot makteliten, som tidigare i historien kämpade för bättre villkor. Men denna kamp har deras barn och barnbarn glömt och gömt under karriärstegen för egen vinning.

”Mediaelitens överförklarande översitteri och nedslag mot populism står mig upp i halsen” skiver Jan Norberg i Newsvoice. 
Vilket han inte är ensam om.

2 tankar kring ”Historien bara upprepar sig – de förtryckta blir de nya förtryckarna.

  1. Nu vill banker och kreditinstitut veta vad man får pengarna ifrån. För att motverka penningtvätt och terrorism. Heter det! Ifall man inte svarar dras konton/kreditkortet in.Det hela handlar bara om att övervaka människorna. Blir tvungen att betala med kontanter, vilket inte går i alla butiker. Vi är kontrollerade i allt vi gör. Kontanter är på väg bort. Otäck framtid. Våra banker ägs av oligarkerna som har som mål NWO.

  2. ”Mediaelitens överförklarande översitteri” är mycket bra formulerat, och borde tas upp som ett begrepp. Det sätter ju ord på det som många av oss känner.

    Dagligen hörs i P1 Ekot: ”Och med oss i studion har vi XX. Nå X hur ska vi tolka Y?”
    Ekot menar förstås: ”Hur anser du X att lyssnarna ska tycka?”

Kommentarer är stängda.