Landets förfall fortsätter med 7-klöverns fega och ljugande politiker

Inför valet gör här Olle Ljungbeck en sammanfattning av ett Sverige i dag. Han ställer fega och aningslösa politiker mot väggen, där statsministerns bedrägeri mot folket är svårslaget, men Alliansens partiledare kommer inte långt efter. Dessa politikers undfallenhet för radikal islam har förvandlat landet till oigenkännlighet. Ljungbeck lyfter fram förtrycket mot flickor och kvinnor i förorten, men otryggheten sprider sig i hela samhället. …………………………………………………………………………………………..

Respektlösa kräver respekt
Vissa invandrargrupper visar en total respektlöshet mot den värdegrund vi grundlagsfäst och de allmänna lagar som alla medborgare är skyldiga att följa. Värdfolket skall däremot alltid visa respekt för invandraren, uteblir det, så har regeringen tillsatt, skattefinansierade näthatsjägare, trots att de har både SVT och traditionell media som megafon.

Utvisning
En förutsättning för att Sverige skall återgå till normala förhållanden som rådde före senaste massinvandringen är att vi utvisar alla som obstruerar mot vår grundlagsfästa värdegrund. Utan sådana absoluta krav går Sverige under. Därför måste de politiker som inte ställer upp på detta, strykas från röstsedlarna.

Kairodeklarationen på tvärs mot vår grundlag


Sverige har sedan 2000 tagit emot ca en miljon invandrare.
Huvuddelen av dessa kommer från kulturer med religioner och ett samhällsskick som inte är demokratiskt och där flertalet stater inte antagit FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna. I stället har man en egen deklaration – Kairodeklarationen som inte är demokratisk utan placerar kvinnor/flickor på en nivå som helt strider mot vår jämställdhetslag. Lägger man därtill att bildningsnivån (skolgång etc) är så låg att en majoritet av befolkningen i vissa av dessa stater är att betrakta som analfabeter inser varje reflekterande individ, utom sjuklövern, att möjligheten till integrering och inte minst assimilering är närmast obefintlig om inte de svenska lagarna tillämpas hundraprocentigt. Det innebär ovillkorlig anpassning till svensk värdegrund annars utvisning.

Islamisering en följd av kravlös assimilering
Sjuklöverns totala aningslöshet och slapphet i insikt om denna skillnad i kultur/religion har inneburit en enorm våldsutveckling i vårt land från inkommandes sida. Där radikala islamförkunnare och kriminella invandrargäng får härja fritt. PK etablissemanget har länge bortförklarat deras brottsliga gärningar, beskyllt landsmän som avslöjar dem för rasister och när inte det hjälper så ljuger de friskt. Därför är sociala medier ett sånt hot.

Mord, våldtäkter, rån, materiell förstörelse av bilar och fastigheter uppgående till tiotals miljarder. Otryggheten för de svenska kvinnorna/flickorna är total. Men också invandrarkvinnor lider under detta förtryck från sina landsmäns sida som värnar sin heder framför kvinnors liv.

De religiösa ledarna som imamer etc har aldrig haft en tanke på integration eller assimilation. De är från första början inställda på att deras samhällssystem skall etableras i vårt land och på sikt omfatta även svenska folket. Den som inte redan blivit medveten om att det är så, måste sakna såväl syn som hörsel.

Vi ser ju dagligen hur man inte endast saboterar och förhindrar mot Sveriges lagar utan också med våld och skrämsel försöker påtvinga såväl svenska som utländska medborgare sitt levnadssätt.

Tyvärr är det inte endast sjuklöverns representanter som saknar kurage att förhindra detta utan ett stort antal av tjänstemän i stat och kommun faller också till föga.

Skrämmande eftergivenhet
Ett talande och skrämmande exempel är hur t ex Tomas Tobè och Cecilia Magnusson, båda riksdagsledamöter för moderaterna försvarade Abdisiriak Waberi trots att han terroriserade invandrarflickor vid den skola han var rektor för. Genom detta ser vi nu också vilka fantastiska förutsättningar Tobè har som kappvändare. De kallade t ex mig för både rasist och främlingsfientlighet när jag påtalade missförhållandena. I dag när Waberi försöker bli rektor för en muslimsk friskola i Borås agera kommunen på alla sätt för att han inte ska få bli det pga av hans extrema fundamentalism. Trots hans uttalade fruktansvärda kvinnosyn gjorde moderaterna honom till riksdagsledamot! Trots vad Tobè i verkligheten står för riskerar vi att få honom som justitieminister i en eventuell alliansregering.

Förskollärare blir slöjvakter
I dagarna har vi fått höra hur invandrarföräldrar kräver att förskolepersonalen skall tvinga på barnen slöjor. I många fall har personalen fallit till föga genom att tvinga på barnen dessa kvinnoförnedrande attribut och tom gått med på att filma barnen med mobilen så inte slöjan åkt av.

Nästa krav kan bli kurs i hur den ska sättas på för förskollärare om slöjan åkt av under lek och stoj. Barnen rättigheter är här lika med noll. Radikala feminister kan bli kursledare.

Ljungbecks anmälan mot skolinspektionen
I veckan fick jag telefon från polisen i Gävle. De ville diskutera min anmälan mot Skolinspektionen.
Huvudmän för förskolor och där, arbetande förskollärare som påstås tvinga på småflickor slöjor. Det har ju framkommit att förskollärarna åtlyder de muslimska föräldrarnas krav på att småflickorna skall bära slöja. Detta sker helt i strid med skollagen, som sällan efterlevs då det rör sig om islamister som bryter mot den. Polisen lovade emellertid att ta tag i min anmälan.

Hederkultur har högsäsong
Fortfarande sker stympning av flickors könsorgan. Barnäktenskap- och tvångsäktenskap har nu högsäsong under sommarferierna då invandrarföräldrar tar sina flickor med till hemlandet och tvångsgifter dem.

Varför, detta förtryck frågar givetvis den som vet att vi i Sverige har lagar som förbjuder detta?

Jo säger jag. Därför att vi har regerings- riksdagsledamöter liksom stats- och kommunaltjänstemän som inte hävdar de lagar de är skyldiga att verka för. Ofta gömmer de sig bakom religionsfriheten, där deras feghet får skydda karriären.

Självklart är många av dessa tjänstemän helt olämpliga för det de håller på med, men utan tjänstemannaansvar så lär de få fortsätta.

Cyniska och känslolösa partiledare
Ta t ex Jan Björklund. Denne fege stackare, kunde tänka sig att förbjuda framtida religiösa skolor men inte de som redan finns.
Var finns logiken?
Om han anser att religiösa friskolor är av ondo är han ändå beredd att för framtiden låta de redan befintliga vara kvar och offrar därmed hundratals flickor. I sanning en man värdig att vara såväl riksdags-som regeringsledamot! Kanske han tom åter blir skolminister!

En annan av dessa döva, enögda och känslolösa cyniker är Annie Lööf. Utan minsta tanke på vad som skall hända tusentals svenska skolflickor, när de tvingas till daglig samvaro och kontakt med någon av dessa 9000 afghaner är hon tom så fräck att hon förordar SFI utbildning för dessa i samma lokaler som dagisbarn! Tror någon att hon skulle tillåta detta om det gällde hennes egen dotter? Och även denna förespråkare för islamisering riskerar vi att få som minister!

SVT försöker hjälpa en sjunkande regering
Från objektivitetens främsta organ SVT fick vi nyss höra att ett stort antal moskèer har utsatts för sabotage. Även ett antal synagoger hade drabbats. Tydligt var att SVT ville få oss att tro att allt detta enbart var nazisters verk (troligen kan det stämma i vissa fall, men inte i alla). Förklaringen är att det var islamkramaren Mattias Gardell som stod bakom undersökningen. Han får alltför ofta vara Löfvens expert.

Att däremot sabotagen mot synagoger i övervägande omfattning är verk av islamister skulle aldrig SVT kunna tänka sig att rapportera. Likaså att många judar lämnar vissa av våra städer eftersom förföljelsen mot dem från islamister är sådan att de inte vågar vara kvar. Har någon hört SVT eller pk-media berätta om detta?

SD måste fortsätta att öka
Självklart måste vi tvinga myndigheter och politiker att hävda svensk lagstiftning. Men för att detta skall bli verklighet krävs att SD får minst 35 procent i kommande val, och det är nog ingen omöjlighet. Jag är beredd att bli migrationsminister!

Men skall vi få slut på utvecklingen mot parallella samhällen med parallella rättssystem etc etc måste långa fängelsestraff och därefter utvisning vara obligatoriska straff för hedersvåld, mord, våldtäkt, rån, innehav av vapen och sprängmedel. Men också könsstympning, barn- och tvångsäktenskap, klädseltvång. Alla brott mot jämställdhet mellan kvinnor/flickor och män/pojkar.

Passagerare lämnar den lögnaktige kaptenen
När han kört fartyget Svea på grund och inte kommer loss, när han då börja prata om trygghet tillsammans gör att passagerarna hoppar av och tar sig i land.

Det skrivs i dag mycket om vilken chock det måste vara för Stefan Löfven och SAP-anhängarna att partiet är på väg att halveras jämfört med fornstora dagar.

Många skyller på att det enbart är SD som lockar över de flyende. Men självklart är detta inte hela sanningen. Den är i stället att Stefan Löfven med sjuklöverns hjälp raserat Sverige och gjort det till ett kriminellt och brottsligt inferno.
När han då inser att makten pga detta håller på att gå honom ur händerna reagerar han med en massa löften om att han skall ställa allt till rätta. Men eftersom orden och löftena – när det gäller Stefan Löfven – nästan inte i ett enda fall leder till handling börjar medborgarna inse sveket och gör vad som är normalt och naturligt. Hoppar av skeppet med den lögnaktige skepparen kvar ombord med sina mutade matroser.

När de nu insett att det är en mytoman som styr landet har de fått nog.

Det som nu är viktigt är att de också upptäcker att den övriga sjuklövern också består av mytomaner och aldrig kommer att agera resolut för att rädda landet. När de upptäcker detta och det gör de sannolikt före valet kan nog SD räkna med minst 35-40 procent.

Innan jag avslutar denna artikel får jag genom SVT höra att man nu skall ta in filipinska sjuksköterskor för att klara vården. (Jag har inget emot filipinska sjuksköterskor tvärtom de är nog inte belastade med en massa sjuka värderingar). Men påstod inte sjuklövern att massinvandringens skulle rädda välfärden? Trots att det nu går hundratusentals arbetslösa bland dessa finns det inga som har meriter för att avlasta vården! Så nu har vi en kostnad för alla invandrare som aldrig kommer i arbete. Därtill kommer en kostnad för alla arbetskraftsinvandrare eftersom de arbetslösa massinvandrarna inte är kvalificerade! Kom nu ihåg att vi har en okvalificerad statsminister för sitt ämbete och alliansens ledare är knappast snäppet bättre.”

 

5 tankar kring ”Landets förfall fortsätter med 7-klöverns fega och ljugande politiker

  1. SD, borde göra ”en Bush”! ”Antingen är ni med oss eller så är ni emot oss”. Man skulle kanske få MER än 50 % av rösterna om man bara trycker på de rätta ”knapparna”. Som kvinnor blir behandlade undrar man VARFÖR röstar inte alla NI på SD? De är ju det enda partiet som överhuvudtaget har intresse av att skydda kvinnorna, som männen, och framförallt Sverige. Om man nu kan kalla Sverige för ett land. Med det menar jag att ett land som styrs och leds av annan ”makt” är inte längre ett land. Svenska politiker: Är det NI eller annan ”makt” som har kontrollen på vårt land, Sverige? Visst är det märkligt att man som politiker varken behöver svara eller ta det juridiska ansvaret p.g.a. av att man skapat sin ”EGEN” Immunitetslag! Bra va. När ska det svenska folket också få sin egen ”Immunitetslag”, Politiker?

  2. Bra Olle att du tar upp Kairodeklarationen – det är OIC – Organisation Islamic Conference med 57 muslimska medlemsländer som har sin egen ”deklaration” om mänskliga rättigheter som bygger på sharia-lagarna och är då inte kompatibel med FN´s mänskliga rättigheter – denna information måste ut i samhället och förhoppningsvis till hela skolvärlden

    Tillämpningen av blasefemi-lagar även här hos oss i väst är givetvis ett önskemål(krav)
    från OIC – tungt lobbyarbete har pågått under minst fem senaste åren mot FN och EU som låter ”dörren stå öppen” som jag tolkat det ( annan info välkommen).

  3. Ja, Vem eller vilka är det som, ”bakom kulisserna”, styr Sverige? Inte är det partiledarna i varje fall. Det var Länge sedan Wallenberg och övriga svenska ”mini-cabalerna” var på tapeten. Sist var väl när deras inblandning av ammunitionsfabriken som uppdagades i Saudi och Tolgfors fick gå. (ps. Varför blir alla Politiker ”sparkade” uppåt istället för NEDÅT/UTFÖR? Finns det ingen trovärdig utredning om kapitalets påverkan av svensk politik genom åren och som gett konsekvenser på den svenska välfärden? En sådan kanske skulle rensa bort de ”skitiga” politikerna och skärma av samröret mellan partier-kapitalisterna. Vem eller vilka styr Sverige? Andra underrättelsetjänster? Annan stat? Vem? För inte kan väl VI ha sådana inkompetenta Politiker! Jo, om de GÅR kapitalets ärenden för sin egen vinning. Har vi inga s.k. ”visselblåsare” i Sverige? Du/ni som vet: UT MED ALLA SANNINGARNA, tack!

  4. Det var ord och inga visor som man brukar säga. Jag såg Jimmies tal nu under järvaveckan och det slog mig det stora antal kepsar med SD emblem kanske håller något på att ändra sig i folkdjupet.

  5. Regimen griper efter allt som kan tänkas vara brukbart i hetsen mot SD. Nu är det en utsaga av Björn Söder, som är återanvändningsbart. Han skulle ha skilt på exv samer och svenskar.

    Samer är ju svenskar i juridisk mening, dvs i medborgarskapet. I kulturell mening vill de vara samer. Nationalitet kan alltså ha två olika betydelser. Dels medborgarskap, dels kulturskap. På så sätt kan både Söder och hans belackare ha rätt.

Kommentarer är stängda.