Europas folk röstar ständigt fel

Österrike
Ni har väl inte glömt vilket väsen det blev på EU-eliten, när Frihetspartiet med Jörg Haider kunde bilda en koalitionsregering i Österrike år 2000.  Haider kallades anitsemitist och EU hotade med sanktioner, med stöd av Israel. Därefter hängde jag inte med på alla turer, men minns att JH avgick strax efter och ett nytt parti bildades. Något att tänka på för Jimmie Åkesson.
Polen, Ungern
Folket i Polen och Ungern har sedan länge placerats i skamvrån av denna mångkulturella elit, för att de röstar fel. Massinvandring hyllas med hjälp av Soros och den globala finanseliten, som har konkurrerat ut vår Herre med värdegrunden.
Brexit
Sen kom Brexit, där Junker, EU kommissionens ordförande inte har hämtat sig än, trots de svenska doaflickorna Cecilia Malmström och Anna Linde vid sin sida. Men nu ska EU minsann håva in nya miljarder, där blickarna riktas mot Sverige, som säkert säger ja och amen, till ytterligare 16 miljarder. Förhandlingarna är visst hemliga, bäst för regeringen, som inför valet vill visa att de håller hårt i börsen. Efter lär den vara vidöppen och nya besparingar, åtstramningar och skattehöjningar väntar oss.
Tyskland
Angela Merkel blev riktigt tagen i fjol, när AfD med sina 13 % förstörde hennes planer och hon tvingades till slut bilda regering med socialdemokraterna (SPD).
Italien
Nu till valet nyligen i Italien, där EU åter fick panik, när EU skeptiska Femstjärnerörelsen och Lega (fd Lega Nord) blev vinnare. Droppen var när de utsåg den euro kritiske ekonomiprofessorn Paolo Savona, som i en bok mycket sanningsenligt kallat euron för ”en tysk bur” (SvD 29/5), som nu Jan Björklund längtar in i.
Men EU kunde få presidenten, socialdemokraten  Sergio Mattarella att utse en mer EU pålitlig regeringsbildare, nämligen Carto Cottarelli, med förflutet i IMF (Internationella valutafonden) att mot folkviljan få bilda regering, troligen av teknokrater, med nyval om hörnet. Med Italiens budgetunderskott på 130% av BNP kan en storkris skaka om hela EU.  Fortsättning lär följa.
Sverige
Jag undrar vad 7- klövern med EU:s hjälp ska hitta på om Jimmie Åkesson med SD blir största partiet i september? En ny decemberöverenskommelse eller något annat antidemokratiskt djävulskap?

Tig eller tyck som vi är EU:s nya profil! Demokrati med folkviljan föraktar denna globala elit.

2 tankar kring ”Europas folk röstar ständigt fel

  1. Ja det är ett hårt tryck på Europas länder. Ni skall inte ut ur EU gör som vi bestämmer. Säger oligarkerna. Nationalstaterna skall utplånas. Undrar hur länge svenska flaggan inte byts ut mot EU flaggan?

    1. Kanske vi får behålla flaggans blå botten, men prytt med alla EU stjärnor och så en liten islamistisk symbol nere i vänstra hörnet?

Kommentarer är stängda.