Politiker anser att Ramadan är en svensk tradition!

Svenska politiker: Självklart att Ramadan är en svensk tradition!

Att Ramadan har infallit har väl inte undgått någon. Att barn kan svimma i skolan av näringsbrist är väl en hyllning till Allah. I våra större mataffärer kan vi se skyltar med passande mat för denna heliga tradition.

Detta är en artikel från 2013 där flertalet politiker, med undantag av SD och KD, påstår att Ramadan är en svensk tradition. Nej till böneutrop poängterade Ebba Busch Thor, som första partiledare i SVT:s  programserie ”Tal till Nationen- mitt Sverige 2028” i går.

”Det hela började med en intervju i Sydsvenskan med Raid Amin, från Malmös muslimska studentförening Alhambra, där Amin menade att ramadan visst är en svensk tradition.” skrev Nyheter 24, som skickade ut frågan till partierna.

Självklart, självklart var svaret från vänster och självklart från centern.

Richard Jomshof (SD) gick till motangrepp på twitter och jämförde islam med nazism och kommunism och då gick religionsvetaren Jenny Berglund i taket, som kanske gav en skjuts åt karriären?

”Självklart. En högtid som firas av av svenskar i Sverige måste väl betraktas som en svensk tradition, säger Veronica Palm (S).”

Vem vet om inte denna islambeundrande politiker nu har inlett sin fastemånad för att visa lojalitet, kanske har hon också plockat fram sin huvudduk, som hon använde när hon tågade till Beatrice Ask under ”sjalupproret”?

För mig är en tradition, en gemensam företeelse, som är djupt förankrat i värdlandet under många generationer, som till exempel midsommarfirande, kräftfest och surströmmingspremiär.  Det handlar inte om antalet som utövar den, utan om djupet i den Svenska folksjälen. Ramadan är en helig tradition inom islam och ingenting annat.

Hets mot folkgrupp
Snart blir det väl hets mot folkgrupp att inte betrakta muslimska traditioner som svenska, där vi som protesterar ligger risigt till.

Under 2017 anmäldes 2140 personer,  en explosionsartat utveckling. Både polis och rättsväsende myser när de enkelt kan plussa på statistiken av uppklarade brott, när uppklarningsprocenten sjunker för de grova, inte minst våldtäkter, där mörkertalet är enormt.

Här har Jan Sjunnesson blivit anmäld för två fiktiva boktitlar, som resulterade i anmälan för hets mot folkgrupp. Så nu får jag passa mig, som är förtjust i satiriska teckningar av  ”Steget Efter på twitter, Jens Ganmans diagram och övriga mitt i prick illustrationer.

Karl-Olof Arnstberg skriver på sin blogg om hets mot folkgrupp utifrån en juridisk ingång. Läs och förskräcks!

Glöm inte att sprida uppropet om den ideella föreningen MagMas försök till insamling till bötfällda pensionärer.

Se uppropet främst som en protest mot statsmaktens översitteri med begränsning av yttrandefriheten, när makten hotas alltmer.

”Hjälp oss att hjälpa personer som blivit bötfällda för ”hets mot folkgrupp”!

Ideella föreningen MagMa, politiskt och religiöst oberoende, arbetar för ett mer rättvist och för alla hållbart samhälle. Vi finner det mycket olustigt att medborgare, ofta pensionärer, som uttrycker sin ilska på nätet över orättvisor, skall tvingas betala böter. Du kan hjälpa oss att protestera genom att överföra valfritt belopp till kontonr inkl clearingnr: 8021-8 4031687-9 Swedbank (Åtvidabergs Sparbank). OBS: För alla som inte är Swedbankkunder – skriv siffrorna i en följd: 8021840316879
Betalningsmottagare: MagMa:s Dissidentfond – skriv Dissident vid överföringen! Vi är även tacksamma för spridning av detta upprop. Ev. medel som kommer in kommer oavkortat att gå till bötfällda, efter att handlingar från dom mejlats till kontaktpersonen Lars-Inge Nilsson.

Vill Du veta mer, kontakta: Lars-Erik Nilsson, ordförande i ideella föreningen MagMa.
E-post: seje@telia.com

Länkar om MagMa:
https://corneliadahlberg.wordpress.com/magma/
– https://corneliadahlberg.wordpress.com/sanningskommission-och-riksratt/

4 tankar kring ”Politiker anser att Ramadan är en svensk tradition!

  1. Ramadan är definitivt ingen svensk tradition .Vilket oförskämt påstående.

    1. Fortsätter detta skrymteri, så blir hedersvåld också en svensk tradition. Feministerna brukar vara uppfinningsrika.

  2. När vi (förhoppningsvis snart) ska slänga ut de muslimer som ägnar sig åt förstörelse av vårt land, med våldtäkter, mord, rån, överfall, misshandel, bedrägeri… ja listan kan göras mycket lång. Då kan det vara taktiskt förnuftigt att göra det under ramadan när dessa fundamentalister är kraftlösa av sin självsvält.
    Ramadan är inte en svensk tradition, men det kanske kan komma att bli någon slags svensk högtidsdag för att fira när vi slängde ut dessa våldsbenägna, icke integreringsbara muslimer ur landet.

Kommentarer är stängda.