Annie Lööf, då var ju även Hitler humanist!

I detta brev/gästinlägg gör Olle Ljungbeck en reflexion, som skakar om.
Han jämför Annie Lööfs ja till gymnasieamnestin med Hitlers agerande. När han lät renrasiga individer från andra länder få flytta till Tyskland för att där kuva och terrorisera icke önskvärda element i sin befolkning.
Om vi ser på ”privat”statistik över brottslighet kopplat till etnicitet, så syns ett tydligt mönster, utomnordiska gärningsmän är kraftigt överrepresenterade i mord, rån, överfall och sexual brott, men varken BRÅ eller regeringen är i dag intresserade av etnicitet. Så därför fyller de på med mer i sin medmänsklighet.

……………………………………………………………………………………………….
Öppet brev till Stefan Löfven, Annie Lööf, Ulf Kristersson, Jan Björklund, Ebba Busch Thor, Jonas Sjöstedt, Gustav Fridolin.
Till Jimmie Åkesson för kännedom.
Annie Lööf, då var ju även Hitler humanist!

Att favorisera en grupp på bekostnad av en annan är inte humanism. Det är vad du, men också övriga sjuklövern gör utan att känna skam. Ni vet att en stor del av de asylsökandena varav de 9000 afghanerna är några, har begått, begår och kommer att begå grova brott mot svenska medborgare. Och ni låter detta ske.

Trots att det sedan invandringsvågen 2005 begåtts tusentals mord, våldtäkter, rån, materiell förstörelse mot svenska medborgare har ni inget gjort för att bryta denna katastrofala utveckling. I stället bara ökar brotten bland ”invandrare”. Redan i dag finns det bland de 9000 som du av ”humanistiska” skäl kommer att rösta för att de skall få stanna och göra fler brott, minst ett hundratal som redan utfört sådana.

Att se en likhet med det som skedde under nazismen i Tyskland är inte att överdriva. Även där tillät regimen vissa grupper terrorisera delar av den inhemska befolkningen. Ja man tillät tom ”renrasiga sympatisörer” från angränsande länder att flytta till Tyskland där de med regimens goda minne fick terrorisera delar av den egna befolkningen.

Kan detta vara er förebild för dagens handlande mot svenska folket? Ja, eftersom ni låter våldet fortgå och ni spär på det med ”amnestin” för de 9000 är det svårt att förstå något annat.

Trots att 35-40 procent av de svenska kvinnorna säger sig inte våga gå ut ensamma av rädsla för att bli utsatta för brott varav våldtäkt är det mest frekventa gör ni inget. Mord, våldtäkter, rån, materiell förstörelse mot svenska medborgare är nu av den omfattningen att nästan inga andra länder ”slår oss”. Och majoriteten av dessa brott är utförda och utförs av utifrån kommande individer.

Många av de här männen som du påstår är yngre än de verkligen är, tvingar du nu svenska flickor men även pojkar att vara tillsammans med under en lång tid av dagen. Och i sammanhang som gör att våra egna inte kan undgå att utsättas för deras kvinnoförakt och våld.

Redan i dag är förhållandena på dagis och förskolor fruktansvärda för våra egna. Förövarna är relativt unga ”invandrarbarn”. Hur många svenska flickor och pojkar i skolåldern skall ni göra till psykiska vrak genom att ni tvingar dem att vara tillsammans med icke civiliserade individer?

I merparten av våra förorter har det vuxit fram parallellsamhällen där såväl invandrar- som svenska kvinnor tvingas anpassa sig till regler etc som grundar sig på islam och sharia. Regler som oftast också innebär våldsutövning då vederbörande trotsar.

Tydligt är att ni inte ens försöker förhindra den enorma brottsvåg som svenska medborgare i dag är utsatta för från de individer som ni i er självtillräcklighet och maktgalenskap kallar för humanism.

Vi är i dag i en situation där varje äkta humanistisk människa måste ställa sig frågan; ”Hur länge till är det försvarbart att inte göra uppror mot den regim och de medansvariga politiker som är på väg att göra Sverige till ett helvete för sina medborgare”. Som är på väg att göra ett av världens tryggaste länder till kanske det mest otrygga för den egna befolkningen.

Hur länge till är det försvarbart att jag som medborgare endast åser den katastrofala utveckling den politiska ledningen (regering och stödpartier M,L,C,Kd) genomför mot det egna folket.

Det är därför tid att ställa frågan. Hur omfattande och vilka former måste förtrycket yttra sig i för att ett uppror enligt folkrätten skall anses legitimt? Jag förutsätter att de namngivna utöver andra läsare av denna artikel är beredda att svara mig. Såväl dödssiffror, som begångna mord, våldtäkter, rån, materiell förstörelse otrygghet har i dag med råge överskridit vad som tidigare skett med regeringars och stödpartiers goda minne.

Ja våldet mot de svenska medborgarna från utländska individer som ni värnar framför det egna folket överstiger sannolikt i mängd vad våra broderfolk var utsatta för under den tid de var ockuperade av nazisterna. Detta ger ett mått på sjuklöverns skuld.

Men också en fråga om de individers personlighet som kallar detta för humanism!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle
………………………………………………………………………………………
”Tillsammans för trygghet” var socialdemokraternas budskap första maj.
Ledarskribent Carolin Dahlman på twitter kommenterar Löfvens 1 maj tal:
” Löfven på norra Bantorget. Hans näsa måste nå till Hötorget nu efter en halvtimmes ljug. Vi som lyssnar behöver kaffe för detta är så zzzzzzzzzzz”

3 tankar kring ”Annie Lööf, då var ju även Hitler humanist!

  1. Den moraliska kompassen som Göran Persson talade om är verkligen svår att navigera med icke desto mindre är den svår att undvara

  2. Att Hitler var så beräknande var en fullständig nyhet för mig. Jag undrar om det så är fallet även med Annie Lööf. Vad jag kände till sedan tidigare är dock att när yppersta Nazieliten samlades till den beryktade Wannseekonferensen för att diskutera ”den slutliga lösningen på judefrågan” så var även högt uppsatta och lärda jurister med. Hitler var nämligen mån om att skapa en blocköverskridande överenskommelse i denna viktiga fråga-Vem minns armenierna lär han också sagt.

    1. Efter Din kommentar, känns en ”blocköverskridande överenskommelse,” inget bra.

Kommentarer är stängda.