Hatförbud råder om brottslingar har utomnordisk identitet av ”humana” politiker

Här skriver åter Olle Ljungbeck ett tankeväckande gästinlägg, som handlar om rådande hatförbud mot hänsynslösa förövare och deras bestialiska gärningar. Politiker försöker med alla medel styra våra känslor. Berättigat hat skall bort och ersättas med ”tycka-synd-om-ism.” Orsaken är statsministerns mål, att till vilket pris som helst behålla makten.
………………………………………………………………………………………………..

Medborgarnas emotioner skall dirigeras och kontrolleras
Känslor som kärlek, hat, empati, glädje, sorg, lust, äckel, vrede etc är sådana som finns hos varje sund och frisk människa. Detta går inte att förneka. Avgörande är hur vi hanterar dem.

Trots detta pågår det från PK-eliten (sjuklövern och pk-media) ett medvetet agerande för att avprogrammera svenska folket många av dessa naturliga känslor och därmed förneka verkligheten. I stället vill man ersätta dessa med vad t ex Ann Heberlein kallar godhetssyndrom och jag själv för snällism och tycka-syndom-ism.

Känslor, som t ex hat får inte svenska folket ge uttryck för hur berättigad en sådan känsla kan vara mot individer, som utför vissa ogärningar.

Tyvärr har hat också kommit att användas på ett icke relevant och funktionellt sätt, ex när någon påstår sig hata en person för dess hudfärg utan att denna person utfört gärningar, som kunnat rättfärdiga hatet.

För mig är det självklart att om en individ utför gärningar som mord, våldtäkt, rån, materiell förstörelse av egendom, försöker införa värderingar som helt strider mot vår grundlag och allmän lagstiftning så har jag full rätt att hata dessa personer.

Att hata gärningen, men inte den som står för och utför denna är ologiskt och bottnar ofta i politikers medvetna försök att skydda utövarna. Men det tyder ju också på avtrubbning och känslokyla.

Gärningen får hatas, men aldrig utföraren
I Sverige har dessa skillnader i synen på å ena sidan gärningen och å andra sidan gärningsmannen/männen nu gått så långt att sjuklövern och pk-media på alla sätt söker förhindra medborgarnas naturliga och sunda förhållningssätt mot de individer, som skapat den katastrof Sverige nu befinner sig i på grund av massinvandringen. Du får helt enkelt inte känna hat hur fruktansvärd gärningen än är.

  • Självklart är det sunt att känna hat mot Stefan Löfven och övriga sju-klövern genom den fasansfulla utveckling de orsakat svenska folketgenom massinvandringen.
  • Självklart är det rätt att hata de individer som vill påtvinga svenska folket islamska värderingar som helt strider mot det civiliserade samhällets krav på frihet och humanitet.
  • Självklart är det rätt att hata de individer som vill förändra vårt samhälle på en rad områden som t ex att ta ifrån de svenska kvinnorna deras rättigheter. Men också hata dem som gjort att de svenska kvinnorna i stor utsträckning upplever en otrygghet som inte fanns innan massinvandringen.
  • Självklart har jag rätt att hata de individer som nu driver fram parallellsamhällen där rättssystem och rättigheter helt går emot vad som gällt och gäller i övriga Sverige.

Varför hatar jag Stefan Löfven?
Självklart för hans gärningar. Och det är något speciellt med hans gärningar. Dessa – som vissa andra nu levande, men också historiska person gör och gjort – driver han helt av maktbegär och är beredd att utsätta svenska medborgare för nästan vad som helst för att behålla makten.

För maktens skull är han beredd att offra alla de värden som vi kämpat för i mer än hundra år. Han har visat detta genom att offra de svenska kvinnornas trygghet, men också vår lagstiftade jämlikhet. Han tillåter köns-stympning, barn- och tvångsäktenskap, hävdar aldrig kvinnors rättigheter. Förortens kvinnor ingår inte i den feministiska regeringens omsorger.

När han krävde av de kvinnliga ministrarna vid besöket i Iran att de skulle bära slöja var detta ett utslag av hans maktsträvanden, som jag tidigare i skrivit om. Genom att förhålla sig på ett sätt som de iranska diktatorerna gillade räknade han med att stärka sin position.

Vi har sett det tydligt att han är en ledare som inte vill leda i svåra situationer. Då skyller han ifrån sig  och delegerar när det passar. Ett nytt exempel var när han inte vill lagstifta mot böneutrop utan ansåg att det är en fråga för de kommunala församlingarna!
Trots att en imam i Lundby, gav kravet på förbud för böneutrop sitt fulla stöd med motiveringen att värdlandet är kristet, som vi måste respektera och böneutrop kan ske inne i moskén och skall inte drabba andra utanför. Just pga av religionsfriheten, men det har varken DN, VPK , MP eller opålitliga Centern förstått.

Makt till vilket pris som helst
Hos den politiska maktmänniskans handlande går som en röd tråd, att gärningarna hur hårt de än slår mot den egna befolkningen, alltid styrs av att kunna behålla och stärka den egna makten. Medborgarnas lidande kommer alltid i andra hand för skamfläckade politiker. Cynism och hänsynslöshet för att nå egna fördelar är några av statsministerns mera framträdande egenskaper.

Stefan Löfvens och därmed socialdemokratins möjlighet att behålla makten förutsätter att han vinner invandrarnas sympati. Detta vet han och är därför beredd att gå hur långt som helst i eftergivenhet och undfallenhet mot invandrare som därmed kan komma att rösta på partiet. På motsatt sätt är han beredd till vilka förbrytelser som helst mot svenska folket och framförallt de som är emot massinvandringen.

När han nu bl a inrättar en människorättsmyndighet, föreslår i ett lagförslag att åsikts- och yttrandefriheten skall inskränkas är detta ett led i hans strävan att ta ifrån de svenska medborgarna all möjlighet att värna sin kultur och vår värdegrund och frihet.

Svåra och ohanterliga kulturkrockar
Såväl vår kultur som vår värdegrund har i motsatt till islam, nått en så hög civilisationsnivå som vi kan vara stolta över, medan islam inte nått upp till civilisationens nedersta trappsteg. Att nu också ge 9000 invandrar-”ungdomar ” fortsatt uppehållstillstånd är en eftergift mot MP och Centern men också ännu ett svek mot tidigare löfte.

Vi har redan sett att Löfven fullständigt ignorerar att tiotusentals svenska kvinnor våldtagits eller utsatts för våldtäktsförsök. Vi kan konstatera att nästan hälften av Sveriges kvinnor känner ständig otrygghet och rädsla för att vistas ute ensamma. Jogging etc vågar de inte längre. Statistiken skenar och undersökning efter undersökning konstaterar att majoriteten av våldtäkter, ofta i grupp utgörs av gärningsmän med utomnordisk etnicitet. Men att påstå detta faktum kan rendera böter för hat mot folkgrupp, för sanningen är alltid maktgalna ledares första offer.

De islamistiska invandrare som hävdar kvinnans underlägsenhet och därmed rätten för muslimska män att bestämma över dem kunde inte fått en mer följsam och lojal gynnare och beskyddare än Stefan Löfven.

Så Svensson. Som jag sa tidigare är det hur vi hanterar hatet som kan försvara det.

Tror Du att det är kärlek eller hat de medborgare känner till – Stefan Löfven och övriga sjuklövern  – som drabbats av den

Floskler och straff för offren, förståelse för brottslingen
Det är bara drabbade som på riktigt kan förstå känslor med förakt, avsky och hat mot gärningsmannen/männen, men offren har ingen megafon för att uttrycka sig i systemmedia.
Politiker delger oss floskler om situationer som de aldrig själva har upplevt och straffar offren.
Ett aktuellt ex var kvinnan i Jönköping som efter misshandel och rån av misstänkta afghanska migranter, skrev om detta i arga kommentarer på Facebook, där åklagare yrkade på fängelse för hets mot folkgrupp. Men förlorde målet i tingsrätten, då hon inte kunde bevisa att den åtalde hade varit upphovsman.
Kanske kommer denna nitiska  åklagare att överklaga i en högre instans med förhoppning om, att ett prejudikat från Högsta Domstolen blir lag.

Brottsutsatta har rätt till sitt hat, men enligt denna diskutabla paragraf är det förenat med böter och fängelse om de använder den enda uttrycksmöjligheten de har för bearbetning, på sociala medier.

Tror Du att det är kärlek eller hat de anhöriga känner till de mördade och rånade?

Tror Du att det är kärlek till Stefan Löfven och sjuklövern alla de tusentals kvinnor känner som våldtagits, terroriserats och som skrämts att inte våga gå ut ensamma?

Tycker Du inte att hatet är motiverat mot Stefan Löfven och sjuklövern, som tagit ifrån de svenska kvinnorna deras trygghet och hundra års utveckling för jämställdhet och lika värde? Att, sedan kalla sin regering för feministisk är höjden av hyckleri.

Om Du håller med mig om, att den utveckling jag redovisar här är sann, borde Du också finna det naturligt att hata dem.

Men då är det också viktigt att materialisera vårt hat till något som neutraliserar, men också bestraffar sådana som Stefan Löfven och sjuklövern.

Släckt hat och kraft att gå vidare, kan bara ske om ansvariga gärningsmän straffas, inte av psykologiska förklaringsmodeller om hur destruktivt och energikrävande hatet är.

Maktfråntagande enda utvägen
Det bästa vi då kan göra är att vid kommande val ta ifrån dem makten och därmed utestänga dem från ytterligare förstörelse av vårt land och vår kultur.

Än en gång Svensson. Det är legitimt att hata förtryck, våld, maktmissbruk och andra illgärningar. Men också viktigt och nödvändigt att materialisera det till handlingar som hindrar illgärningsmännen/maktmänniskorna att fort-sätta sitt raserande av vårt goda samhälle.

Genom att Du och en majoritet röstar bort sjuklövern kan vi återupprätta det goda samhälle som sjuklövern med islamska allierade gör allt för att rasera.

Sviker Du har dina barn och barnbarn ingen framtid.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

6 tankar kring ”Hatförbud råder om brottslingar har utomnordisk identitet av ”humana” politiker

  1. Stålsatte mig att orka lyssna på mig.minister Fritzon i Agenda i kväll – hopplöst är det–
    några korta citat :”Sverige driver … Sverige tar ansvar .”… Sverige fick klapp på axeln av UNHCR för utökat(förstås) !
    kvotflyktingmottagande( med direktflyg från Grekland,) ”vi är i stort de enda som ger permanenta UT” …. ”när vi nu lämnar den stora flyktingkrisen bakom oss och vi vet inte hur det kommer se ut framöver ” —- ” i förhandlingarna har inte vårt stora arbete tidigare fått genomslag ”
    Fritzon säger vi vet inte hur det ser ut framöver med strömningarna – experter talar om 750 miljoner afrikaner som vill till USA och/eller EU – mycket skrämmande! –
    och inom EU – påstås det att förhandlingar pågår om asylmottagandet – det är yttre gränsen som ska stängas! – skulle vara möjligt om bara viljan fanns – men inte då det är meningen att Europa ska söndras , nationalstaterna utplånas och befolkningen utbytas.

    1. Jag fick hålla i mig för att inte stänga av när jag hörde Fritzons darrande stämma om asylrättens okränkbarhet, dvs. globalisternas önskade folkutbyte, där Sverige och Tyskland är de viktigaste verkställande organen.
      Men jag satt kvar, för Tobias Billström fick denna gång öppna munnen utan straff och tvångspudling, när han i princip instämde i Danmarks förslag om asylförbud i landet, som istället skall ske långt utanför efter ett behovsprövat kvotsystem. Men för att inte tvingats pudla igen, så var det nu EU, som skulle bli chaufför för genomförande. Trot om Ni vill?

      1. Befolkningen inom EU kommer att få rösta hur många gånger den vill. Dvs till den röstar rätt ur etablissemangets synvinkel. Det var länge sedan åtminstone jag upptäckte bluffen för övrigt har EU utvecklats i alltmer odemokratisk och elitistisk riktning och engelsmännen visar i alla fall prov på lite självkänsla som röstade på att gå ur. 30t ej folkvalda byråkrater och ohemula förmåner

  2. Storpappa Adolf var mycket medveten om känslans betydelse inom politiken. Det var väl den viktigaste innovationen inom politiken under 30talet kanske även tidigare än så kanske så länge människan varit just människa. Att hitta den rätta balansen mellan känsla och förnuft visade sig vara betydligt svårare, ett ämne för filosofer. Ämnet är nog för allvarligt för denna yrkeskategori när jag tänker efter

    1. När jag läste Din kommentar, pågick ”Babel” där författaren Robert Harris, just då sa att världen styrs av känslor inte efter förnuft och logik. Det lät ju bra, han fortsatte med dagens händelser och jämförde med eftergivenheten för Hitler, då fyllde Jessica Gedin i att världens bedrövligheter bestod av Trump, Nordkoreas ledare, Brexit och författaren kompletterade med nationalister, populister…. Det korrekta samförståndet var fullbordat!!
      Inte ett ord om västs eftergivenhet för islam, som är en fara, kanske lika stor eller större än Hitler och nazismen.

      1. Russel tog upp två ytterligheter känsla utan förnuft. I digerdödens fasor blev medeltidens människor utom sig av rädsla och samlade sig i kyrkor för att be tyvärr spreds sjukan lättare i trängseln och den relativa värmen där. Motsatsen dvs förnuft(eller snarare kunnande) utan känsla fick symboliseras av nationalsocialismen och utrotningsförsöken av den judiska befolkningen.

Kommentarer är stängda.