Islamiseringen fortsätter, trots regeringens uppvaknande inför valet

 Svenska värderingar
I Botkyrka bråkas det om svenska värderingar, som har väckt hård debatt på sociala medier. Ett uttalande från Moderaternas Jimmy Baker om, att ”våra svenska värderingar ska gå före nyanländas” fick Ali Khalil att gå i taket, bäst att nämna det som alla redan förstått, att han är gruppledare för miljöpartisterna i Botkyrka.
Passar inte våra värderingar, som finns i regeringsformen om jämnställdhet, kvinnor och barns rättigheter mm då tycker jag han skall packa sin väska och åka hem.

Farliga förturer
MP: s ledning har varit mästare på förturer för muslimska män, att deras kvinnor är kvar i köket tycks inte detta feministiska parti notera inte heller deras kopplingar till Kalifatsugna bröder. Tyvärr har dessa muslimska förturer spridit sig i hela samhället av identitetshyllande politiker. Skadorna är störst i ledande positioner hos de muslimer som låtsats acceptera statsfästa värderingar, men aldrig lämnat sin religion, som frodas i moskéerna. Där varken svensk lag står högt i kurs eller vår kultur och tradition, för de vill att Koranen skall bestämma vårt liv.

Men när massinvandringens konsekvenser inte längre går att dölja, så kan man inte tala om botgörande ”Canossa” vandring. För har man som korrekt mångkulturell ljugit sig blå under många år, så är beteendet permanent och ej behandlingsbart. Deras lögner når bara högre nivåer, när de svänger 180 grader, vilket borde platsa i Michelins alla rekord.

FI:s lögner imponerar
Gudrun Schyman
personbästa i denna gren är nog uttalandet att ”Fi har den hårdaste linjen mot hedersvåld.”

Vilket fick Sadine Madon i en ledare att fråga om hon skämtade aprillo. Sadine Madon räknade upp en rad eldsjälar som kämpat mot hedervåldet, som FI med framgång motarbetat, givetvis med rasiststämpel och utfrysning. FI är det parti som mest skadat kvinnorörelsens arbete med ökad jämställdhet. Inget svek är för stort, när det gäller för dessa högljudda damer att skydda sin förkastliga ideologi.

Regeringspartierna ligger inte långt efter, vilket fick Per Gudmundsson i SvD den 17 januari i en ledare att fråga regeringen ”Hur har ni mage att kalla er feminister?”

Regering med statsministern och hans vice lakej har det inte lätt, när det mördas, rånas, våldtas, skjuts och slängs handgranater hej vilt i huvudstaden. 

I årets första riksdagsdebatt, så tvingades Löfven att hålla inne med de vanliga anklagelserna mot Åkesson, som föreslog militär mot odågorna i förorten, ett förslag som statsministern inte vågade avfärda i Rapport (17/1) för då kanske makten ryker, när allt fler medborgare börjat vakna och har våldet inpå knuten.

Men Isabella Lövin ansåg att det är fel på verkligheten i DN, för att den svartmålar Sverige! Kanske får hon en stjärna i kanten av UD som inte skyr några medel för att exportera deras Sverigebild. https://www.dn.se/nyheter/politik/isabella-lovin-sluta-svartmala-sverige/.
Men hennes uttalanden är bara en logisk följd av partiets verklighetsfrånvändhet.
Sexualbrotten får för mycket uppmärksamhet, tycker denna sanna feminist, allt tal från nyväckta partier om brottslighet häller grus på den relativistiska vägen, som detta vissnande gräsrotsparti beträder.

Fakta från BRÅ och Trygghetsundersökningen 2017 som visar på medborgarnas oro över det ökade våldet, har ingen jordmån att slå rot i hos detta, numera helt onödiga parti.
Valrörelsen tycks ha börjat!

5 tankar kring ”Islamiseringen fortsätter, trots regeringens uppvaknande inför valet

  1. Vår lille justitieminister Morgan Johansson säger (stöter fram)i denna fredagsintervju på slutet
    att han är så övertygad om att vi alla kan leva tillsammans i landet oavsett etnicitet, ursprung och religion – frågan om forskningsuppdraget till BRÅ om sexualbrotten finns med i interjvun – svaret lämnar mycket övrigt att önska (enligt mig) .
    Som vanligt vid intervjuer med höga politiker , ordet islam ”finns inte” – jag tycker
    att det snart ett år gamla ”ärendet” med kartläggning av muslimska brödraskapet (MB)i landet borde vara på sin plats – som GD för MSB slog stopp för i våras efter stark
    uppvaktning (DN debatt)från ett gäng islamologer och experter på islam.
    — Vi måste hjälpas åt att påminna PK-folket om detta.

    https://kvartal.se/fredagsintervjun/gst-i-fredagsintervjun-1912-morgan-johansson

  2. Numera får man glädja sig åt det positiva.
    Assistansfusk skapar jobb, inte sällan åt personer som annars står långt från arbetsmarknaden,.

    1. Kommer att tänka på ett citat, från Tjechov ”Le och var glad , ty det kunde vara värre. Jag log och var glad och det blev värre”

    2. Tyvärr verkar det som om assitenterna är arbetskraftsinvandrare och brukarna är till en del importerade. Rätta mig gärna om jag har fel!!

Kommentarer är stängda.