Inställda operationer

Här återkommer Jan Ivarsson, politiskt obunden, med en gästkrönika som handlar om en sjukvård i kris. Nu skriver ändå media om problemen (politikernas utmaningar) men aldrig, aldrig en analys av dess bakomliggande orsaker. ”Svenskarna måste nu välja mellan välfärd för andra eller för egen del” med de orden avslutar skribenten sitt inlägg. Vi är många som håller med.
…………………………………………………………………………………………………

”Var fjärde operation ställdes in på Danderyds Sjukhus enligt nyheterna i TV4 lördag morgon den 4 november. Det sas inget om orsaken och det var väntat. Det blir att gissa, våga tala om det och ta emot kritik.

Kan orsaken vara så här?
Befolkningen har ökat och medfört ökat behov. Utrotade sjukdomar som TBC har återkommit. Vården belastas med skottskador, knivskärningar och våldtäkter i världstopp som vi tidigare varit förskonade från. Gruppvåldtäkter förkom inte innan Sverige förklarades vara ett mångkulturellt samhälle.

Ökad arbetslös befolkning kräver mer bidrag som tas från andra områden. Det är inte möjligt ens för en socialistisk regering att höja skatterna annat än med några procent för migrationens behov. Skattehöjningar minskar dessutom det folk får kvar i plånböckerna och därmed intresset för vidareutbildning och övertidsarbete. Alla andra områden måste barskrapas. Därför har landstingen inte råd att betala löner så det blir attraktivt att jobba i vården. De får även dra ner på dyra mediciner. Avdelningar står tomma och operationer ställs in. För det har en majoritet av väljarna röstat, men inte insett konsekvenserna.

Rösta annorlunda!
Så yttrar sig Sveriges kollaps som följd av migrationspolitiken. Vi kan endast ändra på detta genom att rösta annorlunda. Genom att överge partier som driver välgörenhet för utlänningar på svenskarnas bekostnad. Svenskarna måste välja mellan välfärd för andra eller för egen del.
……………………………………………………………………………………………………

Det är numera inte bara på akuten som förortens skadade gängmedlemmar löper amok, med sina maffiavänner. När rehabilitering sedan krävs så kan dessa gossar terrorisera en hel avdelning med sina och familjens ohemula krav på uppassning. Larm är vanligt på kliniker, andra patienter kommer i kläm, när arbetsmiljön gör att många vänder i dörren.
Ta genast bort förturer med privat vård för alla riksdagledamöter.
Låt dem få sitta i timmar och vänta på SÖS akuten och i månader under hopplös väntan på cancerbehandling, allt medan kroppen förtvinar. Kanske en strimma insikt skulle komma på dödsbädden om vad de orsakat med sin öppna hjärtans politik, innan det egna hjärtat slutat slå.

Sten Larnhoft
, geriatriker, punkterar politikernas och media lögner om att vi behöver nyanlända i sjukvården, då vi blir allt äldre. Han skriver i en debattartikel i Gp att det inte är de äldre, utan de nyanlända som orsakar budgetunderskotten i kommunerna och orsakar allt sämre vård/omsorg för de gamla.

http://www.gp.se/nyheter/debatt/skyll-inte-v%C3%A5r-d%C3%A5liga-ekonomi-p%C3%A5-de-%C3%A4ldre-1.4793159

Från rehabilitering till försäkringskassan är steget inte långt. En observant vän skickade dessa länkar.
Den första handlar om ”Sjukförsäkringen, en trygghet i upplösning,” vilket  försäkringskassan tolkar som att de ”gör bättre och mer enhetliga bedömningar.”
Vilket innebär att en timmerbilsförare med skadad hand i bandage, under rehabiliteringstiden förlorade sin sjukpenning med uppmaning att söka nytt jobb!!
Den andra länken uppmanar till deltagande för en manifestation i morgon den 7 november.

http://sverigesradio.se/kluvetland
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1693506954054951&id=393367820735544

Regeringen gör som vanligt vältrar över verkställandet av migrationens framtvingande besparingar på andra, som skattebetalarna dyrt får betala. Regeringen innehar numera  världsmästerskap både i hyckleri och förräderi mot sina landsmän.

2 tankar kring ”Inställda operationer

  1. Tack Jan
    det här skulle fler läsa för det är snart försent och dagens unga och godhjärtade kommer att vakna upp i en mardröm med låg pension medan andra rensar bordet på godbitarna

  2. Vi skyller på politiker som större delen av befolkningen röstat på. Se på framgångarna för (M) som förstörde landet då de satt i regeringen. Nu låter sig folk övertalas av en ny ledare. Han är ju trevlig och har fin kostym. Vem skulle beställt mer från entreprenör som byggt fel och orsakat livslång skada?

Kommentarer är stängda.