Expert: Europas död kan bli våldsam när islam tar över 2025 – 2045

” Europeiska ledare har accepterat förvandlingen av orter till fientliga kalifat som blivit till no-go-zones. De vet att om 20-30 år kommer Europa vara styrt av Islam. Gamla monument och museer kan förstöras.
Det skriver dr Guy Millière som är professor vid Paris Universitet och författare till 27 böcker om Frankrike och Europa. Originalartikel: The Islamic Future of Europe
http://newsvoice.se/2017/09/13/expert-europas-dod-kan-bli-valdsam-nar-islam-tar-2025-2035/

Citat
”….Över hela Europa marginaliseras uttryck för ilska medvetet. Uppmaningar till mobilisering, eller seriösa förändringar i invandringspolitiken, kommer bara från politiker som hånfullt beskrivs som ”populistiska…”.

”…..De europeiska ledarna gav upp med att försvara sin egen civilisation. De började hävda att alla kulturer skulle ses på samma sätt. De verkar ha gett upp….”

”…… När den islamistiska terrorismen först slog till mot Europa visste makthavarna inte vad de skulle göra. Det vet de fortfarande inte. De är fångar i en situation de själva skapat och inte längre kan kontrollera. De verkar känna sig hjälplösa….” 

”…. Europas ledare försöker definiera ”radikalisering” som ett symptom av ”psykisk ohälsa”; de överväger att be psykiatriker ta hand om röran. Sedan talar de om att skapa ett ”europeiskt islam”, som skiljer sig helt från all annan islam på jorden….”

Guy Millière avslutar artikeln med följande uppmaning

”….Europas död kommer med största säkerhet bli våldsam och smärtsam: ingen verkar vara villig att stoppa den. Väljarna kan fortfarande göra det, men de måste agera nu, snabbt, innan det är för sent”

Tyvärr är jag rädd att multikulturlåsta svenskar inte gör det, förrän det är försent.

En fråga som jag jämt ställer mig efter att ha läst seriösa artiklar är:

 Varför får aldrig grundorsaken till Europas islamisering nämnas? 

Oligarkernas planer på en ny världsordning, NWO, där de helt kan styra världen efter utplåning av nationalstaterna, verkar vara tabu att beröras.

Varför är det så?

Lästips!
http://newsvoice.se/2017/09/12/harriet-larsson-magdalena-andersson/

 

 

 

8 reaktioner på ”Expert: Europas död kan bli våldsam när islam tar över 2025 – 2045

 1. Vår framtid bestämmer vi själva över inte någon uppblåst ”expert/professor” från Frankrike. Titeln professor innebär inte nödvändigtvis att det skulle röra sig om en speciellt klok person, snarare en förläst dito.
  Varför försöker man upplyfta någon som ”expert” i sådana här sammanhang överhuvudtaget.
  Dumheter, som jag ser det.

 2. Våra svenska sk. experter är inte så kloka de heller. På tal om uppblåsthet ligger professor Henrik Arnstad bra till.

 3. Bra Harriet att du tar upp denna krönika /prognos av Guy Milliere – läste den själv igår.
  Bifogar här några länkar som ytterligare bekräftar den mycket dystra framtid vi går till mötes.
  Utvecklingen /islamiseringen i Tyskland – borde räcka långt för många människor att vakna.
  https://www.gatestoneinstitute.org/10831/germany-islam-rising

  Här en rapport från Wien som förstärker utvecklingen – helt otroligt!

  https://denkorteavis.dk/2017/islamiseringen-gaar-staerkt-nu-er-muslimer-den-stoerste-gruppe-blandt-skoleeleverne-i-en-af-europas-gamle-kulturhovedstaeder/

  Likaväl som diskussionen om tiggeriet i samhället borde islamiseringen vara ett ämne i samtliga debattprogram, inkl Agenda ….

 4. Tyvärr bestämmer vi inte själva vår framtid här i Sverige. Vi har inte fått tyckt till om människor utan giltiga handlingar och ljuger om sin ålder, har rätt att komma hit. Det byggs många mosker i Sverige och ett islamistiskt parti håller på att bildas. Alla sådana beslut fattas ovanför våra huvuden.

  1. Det är helt riktigt att beslut i flyktingpolitiken bestäms över våra huvuden, inget vi får rösta om. Tyvärr verkar riksdagens ledamöter glömt att de skall representera folkviljan. Men de vill aldrig veta vad folket tycker, SOM institutets undersökningar åker väl direkt i papperskorgen, därför har vi ingen representation. Men jag tycker ändå att folk borde se ”elefanten i rummet” som dränerar hela ekonomin och ökar otryggheten. Att indoktrineringen och grupptrycket skall sitta så hårt om alltför många landsmän. När SD också fallit in i symptombeskrivningar, utan analys av grundorsaken känns det tungt, men kanske de influerats av övriga partier, att säga en sak före valet och göra en annan efteråt.

  1. Ron Paul, amerikansk presidentkandidat för många år sedan och libertarian ut i fingerspetsarna, brukar ibland tala om warmongering neocons har vi här eventuellt något som kan kallas fearmongering? ingen aning alls tyvärr. Kanske vi ställa vår tillit till SÄPO även om det känns ovant för en gammal vänstermänniska. Om folkutbytet leder till att andelen muslimer ökar kraftigt så
   let it be so. Även demokrati kan ha sina nackdelar. (men jag tror att de etablerade politikernas självbevarelsedrift kommer att leda dom på andra vägar)

 5. Angående att NWO inte får kritiseras. Egentligen ganska uppenbart. Redan Sokrates försökte få populasen att tänka genom att ställa intrikata frågor och hur det gick för honom vet vi ju alla och därvidlag har mänskligheten inte ändrat sig ett dugg bara glömt dessvärre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *