Sjalprotest och afghanprotest slipat bedrägeri?

Sjalupproret
Minns Ni det så kallade hijad/sjalupproret under 2013?
Då våra svenska feminister fick röda mattan utrullad fram till justitieministern.

De var Iklädda sjalar för att protestera mot två påstådda överfall, på en gravid muslimsk kvinna, som hade fått sin sjal avryckt. Visserligen fanns inga vittnen på ett torg där människor ständigt passerar, inte heller fanns något DNA.

Sjalprydda Veronica Palm och Åsa Romson log då glatt i sällskap med Fatima Doubakil, när de tågade in till Beatrice Ask.

Att kvinnor kan bli utsatta för stenkastning, som inte bär sjal i förorten, rör dessa feminister inte i ryggen, Att kvinnor och även män i Mellanöstern kämpar med livet som insats mot detta sjalförtryck intresserar dem inte heller.

Jag är nog inte ensam om att tro, att vi blev grundlurade hela bunten, inte minst av deras journalistvänner på söder.

http://word.harrietsblogg.se/2016/08/09/iranska-man-tar-pa-sig-slojan-en-regimprotest/

http://word.harrietsblogg.se/2016/01/17/feminister-brann-en-burka-istallet-for-tusenlappar/

Afghanupproret
Nu är det dags igen, för nästa misstänkta lurendrejeri. 

Så här skriver debattören, bloggaren Åsa Westerberg
http://dissidenter.com/2017/09/vilka-ligger-bakom-ung-i-sverige/

Jag kan inte släppa det här med ‘Fatemeh’ Khavari som är talesman för lyxmigranterna som just nu ockuperar ett torg centrala Stockholm. Är det bara jag som hela tiden känt på mig att ”hon” med största sannolikhet i själva verket är en man i kvinnokläder…? Är denne ‘Fatemeh’ rent av samma person som påstår sig vara hens bror, Morteza Khavari, eller är hen kanske en annan yngre bror till Morteza som kom hit till Sverige 2013? Oavsett vilket så har de här båda bröderna (eller ena brodern) tjänat grova pengar på farsen!…. ”

Det känns alltid lika skönt när fler har samma tankar, att denna självsäkra Fatemeh, ser ut som en han, vilket mer skulle stämma med dessa strejkande gossars kultur och religion.

Föreningen ”Ung i Sverige”, som syns lite överallt och den påstådda Fatemeh finns inte!
Ingen registrering har påträffats, varken på föreningen eller på den 17-åriga Fatemeh.

Hjärntvättade svenskar och godhetsaktivister har switchat > 500.000 troligen rakt in på bröderna Khavaris konto.  Vad de måste hånflina åt dessa godtrogna, dårar till svenskar.

Hur länge till skall skattebetalarna acceptera dessa bedrägerier från asylanter, som ljuger om asylskäl, ålder, hemland och familjesituation bara för att få stanna?

Vad är väl en farlig resa över Medelhavet mot en dans på bidragsslottet fyllt av rättigheter och livstids försörjning?

http://hotpot.se/politik/afghanernas-demonstration-slogan-vi-bygger-landet-provocerar/

 

 

 

2 reaktioner på ”Sjalprotest och afghanprotest slipat bedrägeri?

 1. Allt som har med islam och s.k. ensamkommande är klart provocerande – där ingår givetvis beslöjade flickor/ kvinnor och skäggiga män från unga till äldre – alltid en olustkänsla. Bilden i det offentliga rummet är numera när skolorna börjat är mindre ”klasar” med provocerande självsäkra beslöjade tonårsflickor och kvinnor – överallt vart man än vänder sig – det är så störande – det har givetvis gått alldeles för långt.
  Dessa beslöjade flickor/kvinnor är ju första signalen i off.rummet att islam finns hos oss –
  och att där bakom finns bröder , män och patriarker, imamer som tillsammans bildar
  det motbjudande begreppet som PK-folket kallar ”det muslimska civilsamhället” som egentligen är parallellsamhället.
  En poäng med beslöjningen är trots allt att vi vet var” vi har dem”, att de inte går under radarn – men det är mycket motbjudande, och att i samhället beskåda hur väl denna grupp blir bemött , en självklarhet för alldeles för många av flera PK-skäl förstås, och risken för att råka ut för diskriminering – och så rullar det på, inget motstånd.
  Det är väl därför man i flera västländer försöker förbjuda beslöjning i off.rummet som det enda ”vapnet” att störa islamiseringen. Det måste till mycket tuffare tag annars är vi ”rökta”! Så tragiskt. Politikerföraktet är stort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *