Folkvandring och vandring från folket

Vaclav Klaus ”Folkvandring”

Vaclav Klaus, fd regeringschef i Tjeckien, nätta bok ”Folkvandring” bekräftar vad allt fler tänker, ser och ger uttryck för i ord, precis som i Era stärkande och värdefulla kommentarer. 

Hans tidigare ställning går inte lika lätt att dribbla bort, som protester och ord från oss vanliga dödliga.

Därför bemöts boken och hans respektingivande erfarenheter med tystnad i vår media, exakt samma behandling som andra författare har fått, eftersom de aldrig sjungit i den mångkulturella änglakören.

I Tyskland är boken däremot spridd, kanske för att Angela Merkels ”open doors” politik nått vägs ände, nu med obehagliga fakta om att brottsligheten ökat 50 %.

Hennes ledarskap är motorn i ”revolutionen mot västerländsk förstörelse.” 

Det tragiska är att medlöparnas skara både i Sverige och i Tyskland, ännu är större än de ”svartmålade”, men klarsynta, som ser faran med ny världsordning, där eliten förtrycker och utarmar befolkningen med massinvandring som medel.

Att berätta om dagens ”mediokrati” och ”demokratur” är mycket olönsamt för karriären.

För EU-eliten dundrar på med hånande ord mot EU:s länder i öst, som har historia av vad kommunismen ställde till med. Dessa främlingsfientliga skall straffas och förlora sin rösträtt om de inte viker sig för postdemokratin i globaliseringens kölvatten, där folkvandring från Mena länder och Afrika är ett utmärkt hjälpmedel.

Söndra och splittra

Söndra och splittra befolkningen är välkända härskartekniker.

Ökad skuldsättning genom nya lån för att finansiera en liten grupp riktiga flyktingar och den stora gruppen välfärdsmigranter, som önskar ett bättre liv, får bankernas vinster att öka.

EU hoppas att migrantströmmarna skall få medborgarna att se Bryssel, som en nödvändig ”fadersfigur” som skipar rättvis fördelning bland bråkiga ungar. Att denna elit är problemets uppkomst och inte dess lösning, tycks gå alltför många landsmän förbi.

Ytterligare en orsak till finanselitens federalism planer är att då smeta ut lånen på alla löntagare i väst, för faller en så faller alla. Vilken gynnsam återbetalningsgaranti!

Om man skriver att nationalstaten och dess egen majoritetsbefolkning är välfärdens och demokratins förutsättningar och att det mångkulturella samhället med islams lära är dess motsats, så måste självklart dess upphovsmän straffas. Allt enligt Bilderbergarnas trossatser.

Tyvärr ser jag religionsfriheten, som ett avgörande hinder för både assimilering och integration, för islam är mer politik än enskild tro.

Postmarxister och globalister styr

De som fått ett avgörande inflytande i maktens boning är mina gamla polare från -68 års studentrörelse, som aldrig nyktrade till.

Bortskämda ynglingar från medelklassen, som snabbt insåg fördelarna med att vara fulla. De som valde politiken  blev en del av maktstrukturen. Dåligt utbildade för övrigt, eftersom de eroderade kunskapen på universiteten, med världens despoter som idoler.

”Var inte rädda” ropade Anders Carlberg under kårhusockupationen ”vi har 800 miljoner kineser bakom oss!” 

Muhammed har ersatt Che Guevara och Koranen Maos lilla röda, för religionsfrihet är fint och bra.

Jag ser religionsfriheten och anhöriginvandring som det största assimilerings- och integrationshindret.

Även i dag finns spår av 68-ornas framfart, för i riksdagen vimlar det inte av skarpa hjärnor. Kurser på Bommersvik och facklig karriär övertrumfar både gedigen arbetslivserfarenhet och akademiska meriter. Samma utveckling har skett inom övriga partier.

FN består i dag av en samling ”postmarxister och globalister” och är ingen räddning för världens medborgare. Snarare ett skydd och alibi för krigsindustrin. Deras internationella konventioner har fått ställning som Guds budord och övertrumfar folkviljan, demokratin med majoritestyre.

När symbios finns mellan 80-talets egotrippade lära, falska förkunnelser från gamla marxister och numera islamister som drömmer om ett Kalifat, så kan det bara gå åt helvete med politiken, lokalt som i riksdagen.

Vaclav Klaus avslutar boken med ”Handla i samklang med den stora majoriteten medborgare.” men den uppmaningen till Europas ledare klingar ohört, för

 Vandringen från folket är glasklar!

En god sammanfattning av boken ”Folkvandring” gör Gunnar Sandelin på:

https://morklaggning.wordpress.com/2017/04/01/kop-den-nya-utgavan-av-folkvandring/#more-16221

3 tankar kring ”Folkvandring och vandring från folket

  1. Jaa ni, säg något som inte är ett resultatet av senaste decenniernas totalt oansvariga
    s.k. migrationspolitik.
    Inom idrottsrörelsen gäller självklart PK- nu med nye RF-ordf. Björn Ericsson (fd rikspolischef) – mångfald ,alla ska med osv. Han kan verka ”vass” o stryktålig men
    följer givetvis PK-normen.
    Idrottsföreningar måste vara korrekta för att ta del av resp. kommuners goda vilja med föreningsstöd etc..
    Sv.Fotbollsförbundet har sedan länge S.Ismail som krönikör. Bara ett exempel.

  2. ”Vandring från folket” beskriver stora delar politiken.
    Migrationspolitiken har splittrat Sverige och Europa.
    Politiker tror sig komma undan med att tala om alla nya problem och kostnader som urholkar välfärden, som om de inte är resultat av folkutbytet.
    Nu talas det om satsningar på integration. Vilka, mer än stöd till invandrareföreningar som befäster skillnader mellan invandrare och svenskar?

  3. Fint sammandrag Harriet. Kul att du nämner Bommersvik. Jag brukar kalla S-karriäristerna för” Bommersviks-broilers” . Beklagligt att så många av våra politiker på fel sida gått i denna ” indoktrinerings-akademi” – men det kanske är nödvändigt för de flesta som vill framåt , vet ej hur det fungerar inom S-rörelsen.

    Något annat: Beslöjningen – hoppas nu inte SAS viker ner sig efter påtryckning, det vore ett stort bakslag.
    ” att vi inte kommit längre” skriver G.Darawi. Tvärtom – det är ett (många) steg tillbaka med beslöjade kvinnor.

Kommentarer är stängda.