Fortsatt mörker eller sker en ljusning?

Eller sker detta samtidigt?

Fler skribenter inom MSM börjar komma ut ur den korrekta garderoben, trots att Peter Wolodarski på DN ännu håller för dörren. Han ser till att jobbet tar slut för  medlöpare på hans vänsterliberala tidning, om de skriver något som avviker från den mångkulturella läran.

Fredagens händelser får det att mörkna.

I helgen äger en demonstration rum mot våldet i Rinkeby (Rapport den 16 dec).

demonstration2

Initiativtagare är Ilyas Hassan, som säger:

”Folk mördas, våra mammor gråter och unga tappar hoppet. Nu är det dags att politikerna lyssnar”

På uppropet till demonstrationen står:

”Förorten mot våld. Rätten till allas lika värde, till trygghet och ett socialt skyddsnät.”

Precis som i Göteborg och Malmö viner skotten runt knuten, sist var det två bröder som mördades på ett café i Rinkeby och innan dess hade 16 andra bröder blivit skjutna i gänguppgörelser under 1,5 år.

mord2

I Malmö har hitintills 12 mord skett och totalt 27 mord i hela Skåne och Göteborg ligger inte långt efter.

Nu går invånarna till storms mot politiker som inte sköter sitt uppdrag och jag häpnar över deras hyckleri och dubbelmoral.

Inte ett pip om att det är deras egna bröder, barn, barnbarn som mördar, bränner bilar, kastar tegelsten mot polis och räddningspersonal!

Innan denna massinvasion av migranter med uppväxt av parallellsamhällen ägde rum, så var det lugnt att gå över torget i fattiga stadsdelar.

Visst fanns kriminalitet, men tjuven och rånaren sköt inte ner sin antagonist bara för en liten kränkning eller för utebliven respekt.

Nej, väl insvept i offerkoftan stickad av identitetsgarn från deras vänsterliberala vänner, så skall vi andra skämmas igen för att ha knuffat ut invandrarna i utanförskap.

Varför skjuts det inte lika friskt i andra områden dit svenskfödda flytt och invandrare som också tagit sig ut från områden där bokstavstrogna Korantolkare håller uppsikt på moralen och negligerar svensk lag?

Varför hände inga våldtäkter och sexuella trakasserier av de förhatliga medelålders vita männen under Almedalsveckan, är det heller ingen som reflekterar över. Bara på festivaler av deras unga bröder, varav majoriteten ljugit om sin ålder, från närbelägna flyktinghem.

Respekt är utmärkande i dessa skyttars hävdelsekultur och dessa invandrare är sedan barnsben lärda att hålla käft när polisen kommer.

hanglas2

Polisen suckar uppgivet och ger skarp kritik mot kommunens politiker, som gödslar terror, maffiagäng med bidrag och sedan blundar hårt, när det handlar om agerandets konsekvenser.

Dan Eliasson, rikspolischefen planerar nu en polishögskola i Malmö, vi får bara hoppas på att förturer till intagning inte serveras direkt till maffiagänget. Risken är då stor att det räcker med att säga att ” vi ångrar oss och är snälla nu” så får de en AK-47:a under armen.

Inte ett uns av tacksamhet finns mot landet som gett dem uppehållstillstånd, försörjning, bostad, skola, vård och bidrag långt över vad de som betalar får i stöd.

Att, vi landets pensionärer, som lagt grunden till landets välfärd, nu blir allt fattigare och varav många av oss svälter rör dessa kravmaskiner inte i ryggen.

Vänstern har stått för deras inskolning i gränslösa rättigheter och att alltid skylla tillkortakommanden på andra, precis som i riksdagen.

Vpk:s riksdagsmän, lilla Rossana Dinamarcas nu i sällskap med Daniel Riazat, som har ett förflutet inom extremvänstern, vägrar skaka hand med ”rasister” efter debatter, det vill säga de som representerar oss, som ser hur hela landet fallit ihop.

Deras partiledare sitter väl hemma på Östermalm och klurar på försvar för dessa hans vänner inom etablissemangspolitiken, de beskrivs som ”Limousinevänstern” utan kontakt med verkligheten av Charles Krauthammer, en berömd kolumnist i Washington Post.

I Göteborgsposten den 16 dec var rubriken ”Moskébesökare : Imamen hotar oss”

imam2

Imamen Abdikadir Noor anklagas för förskingring och förfalskning av medel, som den röda kommunen ständigt strör över utövarna av denna fredens religion.

Imamen försvarade sig under en svavelosande predikan med mord, mordbrand som Guds straff åt besökare som hyste dessa misstankar.

Imamen, precis som alltför många andra muslimer, visar upp ett passande ansikte utåt, ett annat inåt.

Trots Uppdrag Gransknings avslöjanden i reportage, så händer ingenting, när det handlar om trista sanningar då består ansvariga makthavare av teflon.

moske-gtb2

Nu har medlemmar i moskéns församling anmält denna skurk, men när tidningen söker upp de som anmält så vill de inte säga ett dugg.

Det är det vanliga mönstret i en medeltida religion, när släkten, klanen står för tryggheten, så tiger du om oegentligheter. Man sågar inte i grenen som man sitter på.

Nu har invandrarna dubbelt skydd, dels av klanen, imamen och av våra mångkulturella politiker. De vänsterliberala är fanbärare om det lika värdet, som inte längre inkluderar oss som protesterar.

Vi har länge önskat att politikerna skulle lyssna på våra varningsrop. Kanske lyhördheten  återkommer när det är muslimer och nyanlända som ropar?

3 tankar kring ”Fortsatt mörker eller sker en ljusning?

  1. Har också tänkt så att varför gör de ingenting åt sitt samhälle. Varför hjälper de inte polisen när brott skett. De går säkert att anmäla anonymt. Precis, vad gör de åt sina ungar. Om killen är ute och bilar brinner, polisen blir stenad och brandbilar, ambulanser och bussar beskjuts eller hindras i sin yrkesutövning på annat sätt så borde föräldrarna kolla vad sonen gjort och ställa honom till svars om han inte är helt oskyldig. Det går ju att hålla koll på flickorna!
    De föräldrar som är kritiska mot det svenska samhället och inte vill ta del av annat än försörjningen kan inte räkna med att deras barn blir annorlunda. Polisen kan inte göra om det samhället som de senaste 40 åren skapats. De lever i sitt samhälle, vill de ha ett annorlunda samhälle får de hjälpa till,

  2. En mycket bra beskrivning av verkligheten i Sverige då och nu. Jag växte upp på 50 och gick i skolan på 60 talet så jag har sett utvecklingen. Jag varnade redan 1975 när Riksdagsbeslutet togs att Sverige skulle vara en mångkulturell nation att det kommer att gå åt helvete. Resultatet var då som nu för döva öron och skygglappsförsedda ögon. Jag är övertygad om att detta helvete som Sverige och vi Svenskar är utsatta för under de senaste 40 åren kommer bara att eskalera år för år. Jag är tacksam över att jag har framtiden bakom mig. Det blir till att leva av tiden så gott det går innan det är final och god natt.

    1. Du var betydligt mer klarsynt än vad jag var då. 1975 hade jag precis vaknat upp från min ungdoms röda försyndelser, efter att det förhatliga Nasa, med sin rymdraketsforskning bl.a om månraketsbränslet litium, som möjliggjorde spin off effekt till sjukvården. Pace maker kunde med detta kompakta bränsle även opereras in på nyfödda med svårt hjärtfel, så de kunde överleva. Då förstod jag på riktigt att världen inte var svart och vit, utan grå och att strävan efter att förstå var bättre. Tyvärr vaknade alltför många från 68 års studentvänster aldrig till, vilket gav stor lönsamhet i lönekuvertet. Harriet.

Kommentarer är stängda.